Вітаю Вас, Гість
Головна » Архив новин

Формування у школярів ціннісного ставлення особистості до праці зумовлює виховання у них працелюбності, поваги до своєї та чужої праці, створення бажання творити добро. Саме з цією метою 25 жовтня 2019 року, в рамках декади трудового виховання "Діло майстра хвалить", у нашому закладі освіти пройшла операція "Листя - земля", "Насіння".

Одним з головних напрямків нашої трудової акції було прибирання сухого листя на території школи, а також упорядкування квітників. Озброївшись граблями, віниками, цупкою тканиною для винесення сміття, всі дружно, з неабияким ентузіазмом , взялись за роботу.

Всі працювали активно і жваво, за декілька годин навели чистоту і порядок на своїх закріплених територіях. Сил не шкодував ніхто – ні учні, ні їхні вчителі. Подібні заходи дозволяють не тільки навести порядок у рідній школі, а й згуртувати та зміцнити нашу шкільну сім’ю.

Всі учасники заходу отримали приємне відчуття задоволення від зді ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Berezhky | Дата: 31.10.2019 | Коментарі (0)

«Якщо ти байдужий до страждань інших, ти не заслуговуєш називатися людиною» (Сааді).
Явище булінгу надзвичайно поширене у сучасній школі. З метою запобігання та профілактики випадків шкільного насильства у Бережківському ЗЗСО був проведений тиждень профілактики булінгу. У рамках тижня було створено консультативний пункт «Скринька довіри», проведена акція «Ми проти насильства». Психолог Баньковська Людмила Анатоліївна провела серед учнів 4-11 класів анкетування-моніторинг «Про прояви булінгу в освітньому середовищі». Педагог-організатор Костючок Наталія Миколаївна організувала конкурс – виставку буклетів «Ні булінгу серед нас» з учнями 5-8 класів. З інформаційним вернісажем «Стоп!Булінг!» ознайомилися учні 1-11 класів та педагоги закладу освіти.

Переглядів: 303 | Додав: Berezhky | Дата: 22.09.2019 | Коментарі (0)

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. Вже всім, мабуть ,відомо, що цьогоріч наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху, радості, безтурботного щастя .
З нетерпінням чекали цієї хвилини одинадцять здобувачів освіти першого класу і їх класний керівник Разкевич Н.С. та чотирнадцять випускників і класний керівник Андрієвська О.В. Перше вересня, тобто той день, коли вони переступили поріг школи вперше й почали оволодівати найважливішою професією у світі, повз котру не може проминути жодна людина — професією школяра!
Любі діти, бажаємо нехай ніколи не залишає Вас радість знань, цінуйте кожну хвилину, яку ви проводите в закладі. І навіть тоді, коли здається, що нічого не виходить, коли надія покинула вас – не впадайте у відчай, пам’ятайте - все найкраще попереду. Все вийде, обов’язково, потрібно тільки ... Читати далі »

Переглядів: 304 | Додав: Berezhky | Дата: 22.09.2019 | Коментарі (0)

Шановні батьки, колеги, учасники зборів!
Дякуємо всім, що знайшли можливість взяти участь у цьому вже традиційному зібранні. Щорічний звіт перед громадськістю - завжди відповідальна і хвилююча подія, адже ваша думка про діяльність педагогічного колективу школи, її адміністрації і директора завжди є важливою.
Надіємось на вашу підтримку і розуміння.
Адміністрація, педагогічний колектив Бережківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів докладатиме всіх зусиль, щоб наш заклад освіти був для дітей - школою радості, для батьків – спокою і надії, а для вчителів – місцем творчості.

Переглядів: 322 | Додав: Berezhky | Дата: 16.06.2019 | Коментарі (0)

Ось і відбулось Свято останнього дзвоника, яке ознаменувало завершення навчального року!

Хвилюючі почуття переповнювали наймолодших наших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

Сердечно дякуємо вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: Berezhky | Дата: 16.06.2019 | Коментарі (0)

Дуже часто діти не хочуть йти до школи, не пояснюючи причин. «Нова українська школа» планує вирішити цю проблему за допомогою гри. Коли дітям цікаво і весело, вони самі залюбки ходять на заняття і чекають наступних.
30 травня 2019 року у нашому закладі освіти відбувся у новій ігровій, цікавій дослідницькій формі квест-фестиваль "Ми - діти НУШ. Свято Букварика". Дві команди "Пізнайки" та "Всезнайки" мандрували по цікавих станціях і отримували букви, з яких складали свої слова. Казкові герої ще раз всім присутнім продемонстрували наскільки важливо бути грамотними. Діти із захопленням показали вміння бути самостійними, креативними, розкрили свої творчі та інтелектуальні здібності.

Переглядів: 433 | Додав: Berezhky | Дата: 16.06.2019 | Коментарі (0)

Україна, як молода суверенна держава прагне творчо переосмислити світовий досвід і як член ради Європи долучитися до нього в інтелектуальному і організаційному планах.
Попереду чекає велика робота, яка вимагає від нас об'єднання зусиль, волі та професіоналізму і відповідальності. Тому цього дня давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справах, становлення України в якості дійсно європейської держави.
Тож давайте ми з вами своїми вчинками, як майбутнє покоління, будемо дотримуватися всіх цих понять, доказуючи, що ми є європейці, і Україна – європейська держава.
17 травня 2019 року, до Дня Європи, у нашому закладі освіти було проведено квест-фестиваль "Галопом по Європі", у якому взяли активну участь члени євроклубів 5- 10 класів. Учасники євроклубу «Єдність» 6 класу представили танцювальний флешмоб "Сонце нам сяє", учасники євроклубу "Альянс" 8 класу - вокальний номер "Ми разом" і учасники євроклубу ... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: Berezhky | Дата: 16.06.2019 | Коментарі (0)

Графік

проведення державної підсумкової атестації

у 4 класі Бережківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

у 2018 – 2019 н.р.

 

... Читати далі »
Переглядів: 321 | Додав: Berezhky | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

8 та 9 травня в Україні, вже п"ятий рік поспіль на рівні держави, так само як у світі, відзначаються Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни.
Про незгасну людську пам’ять, про колосальні жертви Другої світової, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл донесли до глядачів учні 6 класу під керівництвом Кузло Н.І., у літературно-музичній композиції «Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн твоє життя, людино!». У цей же день було покладено живі квіти до пам"ятного знаку загиблим воїнам односельчанам.
У такі дні гранично ясно, що для країни побажання миру є найголовнішим. Миру усім нам!

Переглядів: 327 | Додав: Berezhky | Дата: 09.05.2019 | Коментарі (0)

З нагоди 75-ї річниці перемоги у Другій світовій війні та відзначення Дня пам’яті та примирення учні 4 класу разом з Раскевич Н.С. та Костючок Н.М. побували на екскурсії в Дубровицькому історико-етнографічному музеї.
Екскурсія була спрямована на донесення історичної правди до молоді та виховання в учнів патріотизму, увічнення героїчного подвигу захисників України.
Перша зала музею присвячена ветеранам Другої світової війни, учасникам війни на сході України, Героям Небесної сотні, учасникам війни в Афганістані.
Ми побували в 4 залах: «Археологічні пам’ятки міста та району», «Історія давнього міста», «Побут та знаряддя праці», «Тих днів не змовкне слава…».
Всі були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв’язок з багатьма поколіннями людей, що жили у продовж століть на нашій малій батьківщині.
Висловлюємо вдячність Віті Вікторівні Красновській - директору музею, за чудову та пізна ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: Berezhky | Дата: 09.05.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 20 21 »