Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 16 » Квест-фестиваль "Галопом по Європі"
11:56
Квест-фестиваль "Галопом по Європі"

Україна, як молода суверенна держава прагне творчо переосмислити світовий досвід і як член ради Європи долучитися до нього в інтелектуальному і організаційному планах.
Попереду чекає велика робота, яка вимагає від нас об'єднання зусиль, волі та професіоналізму і відповідальності. Тому цього дня давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справах, становлення України в якості дійсно європейської держави.
Тож давайте ми з вами своїми вчинками, як майбутнє покоління, будемо дотримуватися всіх цих понять, доказуючи, що ми є європейці, і Україна – європейська держава.
17 травня 2019 року, до Дня Європи, у нашому закладі освіти було проведено квест-фестиваль "Галопом по Європі", у якому взяли активну участь члени євроклубів 5- 10 класів. Учасники євроклубу «Єдність» 6 класу представили танцювальний флешмоб "Сонце нам сяє", учасники євроклубу "Альянс" 8 класу - вокальний номер "Ми разом" і учасники євроклубу "Френшиз" 10 класу виконали під гітару (Лущик Владислав) твір К.Скрябіна "Сам собі країна".

Переглядів: 318 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]