Вітаю Вас, Гість
Головна » Архив новин

33 роки тому – 26 квітня 1986 року – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців.

У зв’язку із 33-ми роковинами Чорнобильської катастрофи в нашому закладі освіти було проведено учнями 7 класу (класний керівник Сидоришина В.О.) урок-репортаж « Поріс чорнобилем Чорнобиль –бідою нашою поріс».

З 23 по 26 квітня педагогами було проведено тематичні виховні години «Нехай у серці не згасне пам’ять». Години інформування «Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти», «Чорнобиль… Трагедія… Пам’ять», уроки пам’яті «Чорнобиль: подвиг і трагедія».

24 квітня бібліотекар Покидько Л.М. у шкільній бібліотеці організувала книжково-ілюстративну виставку "Нехай Чорнобиля наба останнім буде ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

Із метою вивчення позитивного досвіду створення нового освітнього простору, реалізації Конепції НУШ, в межах роботи проблемного семінару керівників ЗЗСО «Забезпечення управлінського супроводу реалізації основних засад Концепції Нової української школи» 15 квітня 2019 року відбулася семінар-нарада директорів закладів освіти району. Розпочали з Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів...

Переглядів: 473 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

В нашій школі проходить місячник санітарного благоустрою та озеленення в рамках акції «За чисте довкілля» 2019р.

Вже стало традицією на початку весни проводити місячник благоустрою. У нашій школі розпочали акцію учні всіх класів на чолі зі своїми класними керівниками. У рамках місячника благоустрою проведено суботник та прибрано шкільну територію та частину прилеглих до школи територій.

Наразі, місячник ще триває, та ми вже прибрали та вивезли сміття, упорядкували квіткові клумби та територію шкільного саду.

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості. Давайте долучатися до заходів благоустрою не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Переглядів: 572 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

Уже третій рік поспіль фестиваль дитячої творчості "Кришталеві нотки" збирає найяскравіші таланти 1-4 класів у стінах нашого закладу освіти. 
Свою творчість учасники презентували у таких номінаціях, як естрадний вокал – соло: Денищич Софія (1 клас), Костючок Софія (1 клас) -"Приз глядацьких симпатій", Антонюк Вікторія (4 клас), Денищич Вероніка (3 клас) - "Музичний хіт", Загоровська Вероніка (3 клас), Разкевич Оксана (4 клас) - "Яскравий сценічний образ" ; дуети - "Намистинки", "Коліжаночки", "Кращі друзі" , тріо "Волошки"; вокальний ансамбль "Посмішка".

За словами голови журі - Мирослави Матвіївни Скумін, усі, хто пройшов у фінал – переможці. Адже головне не перемога, а ті емоції, які діти отримують, виступаючи на сцені. Тому призові місця розподілили між усіма учасниками фестивалю.

Гран-прі виборов вокальний ансамбль "Посмішка" із піснею " ... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

Можливо, скаже хтось: у вік Інтернету
Театром не здивуєш нас!
Та пам"ятай: над театральним дійством
Влади не має навіть час!
Саме до Міжнародного дня театру, 28 березня, у нашій школі відбулося свято акторської майстерності "Театральна весна". Неперевершена гра юних аматорів сцени, яскраві костюми, цікаві постановки порадували глядачів і журі. Найкращою виконавицею жіночої ролі стала Коваль Дарина, учениця 6 класу. Тож вітаємо юну акторку, а всім іншим учасникам - 
Спасибі щире Вам, артисти,
За ваші образи й пісні,
В яких палає серце чисте, 
Мов цвіт черешні навесні!

Переглядів: 299 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

«Дитина — дзеркало сім'ї: як у краплі води відбивається сонце — так у дітях відбивається моральна чистота матері й батька. Завдання школи та батьків — дати кожній дитині щастя».
В. О. Сухомлинський

У рамках декади родинно-сімейного виховання у нашій школі відбувся квест «Моя сім’я – моїх сім Я» з учнями першого класу та їх батьками. Діти разом зі своїми рідними створювали герб своєї родини, впізнавали маму за волоссям, робили сімейні покупки, брали участь у веселій естафеті та великому пранні, а завершили квест кулінарним етапом. Метою цього заходу було формувати розуміння того, що батьки і діти – це єдине ціле; формувати теплі, дружні стосунки між дітьми, батьками та вчителями; виховувати любов і повагу до найближчих і найрідніших людей – батька й матері, бажання допомагати їм.

Переглядів: 304 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

Сімейне виховання - це педагогіка буднів, педагогіка кожного дня, яка в повсякденному житті здійснює велике таїнство формування особистості людини.
Взаємодія школи, сім’ї та громадськості — один з головних принципів організації роботи у Бережківській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів і є важливим чинником у створенні сприятливих умов для гармонійного розвитку особистості школяра, його самовизначення, самореалізації. Педагогічний союз учителів і батьків — це могутня сила виховання. У березні у нашому освітньому закладі традиційно проходить декада родинно-сімейного виховання і всі заходи не обходяться без активної участі батьків. Так було проведено: конкурс-виставку "Реліквії моєї родини", конкурс акторської майстерності для молодших школярів "Світ починається з казки", конкурс на краще родинне дерево, створення презентацій "Мій клас - це просто клас!", родинний квест "Моя сім"я -моїх сім Я", надсилання под ... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

Вже стало доброю традицією проводити у Бережківській ЗОШ І-ІІІ ступенів дні пам’яті Кобзаря - Шевченківські дні.
Шевченківський тиждень у школі проходив з 05.03.2019 по 11.03.2019 року.
Протягом тижня класними керівниками були проведені тематичні виховні години «Слово, пісне, душа Кобзарева, ви – окраса і суть нашого життя».
Проведено конкурс-виставку на кращий малюнок до творчості Т.Г. Шевченка між учнями 1-4 класів на тему: «Шевченкові твори очима дітей». Учні школи прийняли активну участь. Перемогу здобули учні 2 класу (класний керівник Костючок А.Я.). Молодці!!! Вітаємо переможців.
Слово безсмертного Кобзаря і досі вражає серця юних школярів образністю, мудрістю, силою віри у майбутнє України. Вірші, уривки з поем емоційно звучали у театрі мініатюр «Доторкнутись до душі Тараса», який було проведено 07.03.2019 року. У конкурсі взяли участь учні 6-8 класів. Найкраще передала глибину Шевченкового слова, ар ... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

З метою активізації молодіжного руху за здоровий спосіб життя, у нашій школі відбувся фестиваль "Здоровим бути здорово!". Команди 5-8 класів ("Смайл", "The best" та "Титани") у своїх виступах пропагували дбайливе ставлення до свого здоров'я, профілактику шкідливих звичок, розповсюдження елементарних знань з гігієни, попередження важких захворювань. Лідером стала команда 6 класу "The best" (класний керівник Кузло Н.І.). Тож вітаємо дівчаток із заслуженою перемогою. 
Дуже хочеться вірити, що кожний з нас нарешті відкине всі шкідливі звички і не буде набувати нових, а тим паче платити за них своїм власним здоров"ям.

Переглядів: 276 | Додав: Berezhky | Дата: 01.05.2019 | Коментарі (0)

Відомий французький письменник Антуан де сент Екзюпері сказав «Усі ми родом з дитинства…», а ми додамо – усі ми родом із Бережок – мальовничого, квітучого села, яке розташувалось на березі річки Случ. Залишивши стіни рідної школи, ми розходимося різними дорогами, але всіх нас єднає одне – вогник любові до всього людського і рідного: школи, села, нашої Дубровиччини. Зустріч поколінь – це мандрівка у світ дитинства і юності. Тож випускникам 10, 20, 30, 40 і 50 років тому вдалося відчути себе дівчатками і хлопчиками, якими були, коли бігали шкільними коридорами, жартували, сміялися. Назустріч із школою завітали не лише випускники, а й учителі, які все своє життя присвятили дітям, а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку, а деякі з них ще працюють.
Тож якщо ви ще прийшли сюди
І старих друзів не забули й досі,
Немає вам ніякої біди!
Життя прекрасне, і воно вдалося!

Переглядів: 426 | Додав: Berezhky | Дата: 24.02.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 20 21 »