Вітаю Вас, Гість
Головна » Архив новин

У рамках проведення тижня правових знань 18 листопада в закладі освіти, вчителем Коваль Л. О., було проведено брей - ринг "Юні правознавці ", між здобувачами освіти 9-11 класів. Старшокласникам було запропоновано конкурси: "Розминка", "Як ми знаємо "Основний Закон "?, "Дешифрувальник ", " Казковий герой" , "Конкурс капітанів ", "Гра з вболівальниками". Дітям було цікаво брати участь у конкурсі "Казковий герой", де вони характеризували даний сюжет з правової точки зору. Старшокласники давали змістовні відповіді на запитання в конкурсі "Розминка". Особливу активність школярі виявили в конкурсі "Дешифрувальник". Перемогу в чесній боротьбі здобула команда 11 класу .

Переглядів: 132 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

Тепер, коли ми навчилися літати в повітрі, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди. Під таким слоганом у День толерантності педагог-організатор О. Сергеєва провела тренінг з учнями 6 класу "Ти - особливий. Ми - особливі", який мав на меті згуртувати шестикласників, дати їм можливість зрозуміти свою унікальність та унікальність тих, хто перебуває в оточенні; навчити терпимо ставитися до думок і поглядів, які не співпадають з особистими

Переглядів: 157 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

З метою формування в учнівської молоді нетерпимого, негативного ставлення до проявів корупції як суспільно небезпечного явища, та пропаганди принципів правової держави з 02 по 09 листопада було проведено конкурс малюнків «Україна без корупції».

Здобувачі освіти художніми образами та словом виразили небайдуже ставлення до корупції та можливості її подолання в Україні, висвітлювали ганебність заржавілої системи.

Усіх вразила свідомість дітей, а саме їх нетерпимість до корупційних дій та небажання миритися з «цінностями», які наразі панують у світі: жадібність, непрофесіоналізм.

Кращими визнано роботи Олександра Дубини, учня 11 класу (І місце), Вікторії Костючок, учениці 9 класу (І місце), Вероніки Загоровської, учениці 6 класу (ІІ місце), Ольги Деркач, учениці 8 класу (ІІІ місце). Саме роботи цих учнів будуть представлені від нашого закладку освіти на І (відбірковий) етап Обласного етапу конкурсу «Світ без корупції».

Переглядів: 122 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

Уже традиційно в День вшанування Нестора Літописця - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія - і День української писемності та мови наші здобувачі освіти долучилися до написання XXI Радіодиктанту національної єдності .

Переглядів: 133 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

8 листопада 2021 року у Бережківській ЗОШ І-ІІІ ступенів до Дня української писемності та мови була проведена інтелектуальна гра з теми "Ой яка чудова українська мова!".

У грі брали участь команда "Орли" (учні 8 класу) та команда "Колоски" (учні 7 класу). Учасники виявили гарні знання у конкурсі "Мовне асорті". Сподобався учням конкурс "Народ скаже, як зав"яже", в якому вони активно складали прислів'я. Також залюбки учасники відгадували запропоновані загадки. А як дружно кожна команда виконувала завдання у конкурсі "Знавці фразеологізмів"!

Запам'яталися дітям відповіді капітанів команд, які намагалися одержати найбільшу кількість балів.

У конкурсі "Лексикологія" учні замінювали російські слова українською мовою, шукали до слів іншомовного походження синонімічні українські слова, до діалектних слів, які вживаються у їхньому мовленні, добирали слова літературного походження.

... Читати далі »
Переглядів: 133 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

Інклюзивна освіта в сучасному закладі освіти сприяє розвитку різноманітних навичок і соціалізації особистості.

Завдяки ній люди з особливими освітніми потребами можуть відчувати себе частиною суспільства, знаходити друзів і переймати загальноприйняті моделі поведінки.

Звичайні діти, зі свого боку, вчаться приймати однолітків, які не схожі на них, виховують в собі толерантність та терпимість.

Щоб вдало організувати інклюзивне навчання, важливі вчасність та правильність дій усіх учасників освітнього процесу: батьків, інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ), керівника закладу освіти, вчителя інклюзивного класу, асистента вчителя та/або дитини (якщо є потреба). Саме ці важливі аспекти організації інклюзивного навчання у сучасному закладі освіти були розкриті під час зустрічі

Твердюк Тетяни Борисівни, керівника інклюзивно-ресурсного центру з педагогами нашої школи.

Переглядів: 121 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

Вже стало традицією в нашій школі проводити заходи напередодні 14 жовтня - свята Покрови Пресвятої Богородиці, державного свята Дня захисника Вітчизни, Українського козацтва.

Упродовж тижня класні керівники провели виховні години, уроки мужності.

Особливу патріотичну значимість мала участь 5-11 класів в загальношкільному фестивалі-конкурсі патріотичної пісні та строю «Червона калина».

З метою сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу, для 5-7 класів було проведено патріотичний квест "З Україною в серці". Солодкий приз вибороли наймолодші учасники, які подолавши ряд випробувань, набрали найбільшу кількість балів.

Старшокласники мали змогу позмагатися у спортивно-розважальному святі "Козацькі забави". Різноманітні конкурси дозволили визначити найрозумніших, найспортивніших, найорганізованіших - наших одинадцятикласників.

Боротьба за незалежність України продовжується і зараз . На Сході України, на превелики ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

3 жовтня 2021 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» до 14 ДПРЧ 5 ДПРЗ (м. Дубровиця) на екскурсію завітали учні Бережківської ЗОШ I-III cт., яким працівники служби порятунку розповіли про діяльність пожежно-рятувальної служби, наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил поведінки.

Перевірили знання правил пожежної безпеки, і були приємно вражені рівнем знань учнів. Особливо важливу роль така інформаційна діяльність відіграє для підростаючого покоління, адже саме у дитинстві та в підлітковому віці у людини формується правильне ставлення до власної безпеки.

В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди та як поводитись в екстремальних ситуаціях. З цією метою учням було показано пожежно-рятувальну техніку, обладнання, продемонстровано готовність особового складу до виконання дій за призначенням.

Переглядів: 125 | Додав: Berezhky | Дата: 30.11.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 20 21 »