Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 18

Слова, слова... Вони всі різні:

Тривожні й тихі, радісні й сумні,

Є терпеливі, є жорстокі й грізні,

Лукаві  й чесні, мудрі і смішні...

Красива, багата, образна українська мова. це голос українського народу, це втілення його думки, це саме життя. Українська мова - то великий скарб, який варто знати, шанувати і розумно збагачувати. тож не даремно щороку в листопаді ми згадуємо чудовий день календаря - День української писемності та мови.

Упродовж тижня (з 07 по 12 листопада) діяла тематична виставка у шкільній бібліотеці "Наша мова соловїна", а учнівський та педагогічний колектив школи мали можливість долучитися ду ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 1069 | Додав: Berezhky | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

"Талант - то крапля здібностей і море праці" - сказав Григір Тютюнник. Із ним важко не погодитися: кому, як не людині, знати, як непросто жити з унікальним даром, даним людині  Богом чи успадкованим від батьків. А ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства, і що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно проросте.

Хто з нас в дитинстві не мріяв про велику сцену, вогні рампи. Саме таких обдарованих дітей зібрав у школі фестиваль "Український вимір: шукаємо таланти", де учні мали можливість продемонструвати своє унікальне зерно у чотирьох номінаціях: "Вокал", "Художнє слово", "Гра на музичному інструменті" та "Модерн".

На сцені яскраво засвітилося нове сузіря талантів, кожен з яких своїм умінням вразив не тільки глядацьку аудиторію, а й неупереджене журі. Задушевна п ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Berezhky | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)