Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 18 » Український вимір: шукаємо таланти
12:40
Український вимір: шукаємо таланти

"Талант - то крапля здібностей і море праці" - сказав Григір Тютюнник. Із ним важко не погодитися: кому, як не людині, знати, як непросто жити з унікальним даром, даним людині  Богом чи успадкованим від батьків. А ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства, і що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно проросте.

Хто з нас в дитинстві не мріяв про велику сцену, вогні рампи. Саме таких обдарованих дітей зібрав у школі фестиваль "Український вимір: шукаємо таланти", де учні мали можливість продемонструвати своє унікальне зерно у чотирьох номінаціях: "Вокал", "Художнє слово", "Гра на музичному інструменті" та "Модерн".

На сцені яскраво засвітилося нове сузіря талантів, кожен з яких своїм умінням вразив не тільки глядацьку аудиторію, а й неупереджене журі. Задушевна пісня, проникливе слово, ніжна інструментальна музика, чарівний пензель на полотні не могли залишити байдужим нікого. Усі учасники свята вкотре довели, що про талант не можна все розповісти, його варто відчути серцем.

Тож не ховаймо свій талант, покажімо його людям, і, можливо, завтра нас зустріне велика сцена.

Переглядів: 417 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]