Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Захисник України - звучить гордо
14:31
Захисник України - звучить гордо

   Народна мудрість стверджує, що земля здатна на усе: нагодувати, напоїти, прихистити. Лише одного вона не може зробити – захистити сама себе. Тому, це святий обов’язок тих, хто живе на цій землі і користується всіма її благами та дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію.

   Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, скупа солдатська кухня, багатокілометрові пробіжки і, звичайно ж, армійська дисципліна. А ще армія – це команда, це вміння працювати в колективі, у разі необхідності, поступитися власними інтересами, бути відповідальним за своє рішення.

   Тож у День Збройних Сил України ми вирішили перевірити, чи вміють юнаки і дівчата нашої школи створити єдину команду і працювати в ній.

   Військово-спортивне свято «Захисник України – звучить гордо» вдалося на славу. А змагалися у ньому відділення 8-11 класів. Усі конкурсні змагання так чи інакше були пов’язані з військовою тематикою. «Рота підйом», «Військова вікторина», «Важко у навчанні – легко у бою», «Україна, честь, відвага», «Солдатська кухня», «Рукохід», «У армії – жіноче обличчя» - неповний перелік цих змагань.

   Попри зміну часів і політичних систем нині 6 грудня асоціюється насамперед з мужністю і стійкістю людського характеру, силою духу та патріотизмом. Кожне відділення проявило свою оригінальність та креативність у підготовці до свята. Проте досвід взяв своє. Перемогу здобула команда учнів 11 класу. На другому місці – дев’ятикласники (хоча ще й не вивчають предмета «Захист Вітчизни»). Третіми стали учні 10 класу.

   Вітаємо переможців і бажаємо, щоб це свято стало доброю традицією.

 

Прес-центр

Переглядів: 408 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]