Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 20

Найулюбленіше свято, якого чекає дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на нього очікували  і молодші школярі Бережківської школи. За традицією 19 грудня вранці завітав Святий Миколай у нашу альма-матер. І не з порожніми руками прийшов, а з подарунками.

Театралізоване дійство для малюків підготували учні 4 класу зі своєю вчителькою А.Я.Костючок. Завітали на нього і батьки наших учнів.

Величне духовне свято вкотре підтвердило, що всі ми християни. Нагадало воно й про те, яке то велике щастя жити з Богом, любити людей, а святитель Миколай нам у цьому допомагає.

Вітання, побажання, пісні і щира молитва з дитячих вуст линули зі сцени. А на завершення свята усі одержали солодкі подарунки від Святого Миколая з побажаннями бути чемними, робити добро і нікого не ображати. Окремі подарунки отримали від святителя Миколая діти з інвалідні ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Berezhky | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

Доброю традицією на Дубровиччині став етнофестиваль «Вифлеємська зірка», у якому кожен навчальний заклад району має можливість продемонструвати автентичні Поліські традиції, пов’язані з циклом різдвяно-новорічних свят.

Щирі віншування, колядки, щедрівки, засівалки – далеко не повний перелік того, що можна було почути і побачити на цьому святі. Але найприємнішим для нас став той факт, що фольклорний колектив нашої школи «Різдвяна зірка» другий рік поспіль суддівська команда визнає володарем Гран-прі. За словами журі учні нашої школи щороку вражають самобутньою манерою виконання, артистичними здібностями і талантом.

Так тримати!

Переглядів: 413 | Додав: Berezhky | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)