Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 07

   Народна мудрість стверджує, що земля здатна на усе: нагодувати, напоїти, прихистити. Лише одного вона не може зробити – захистити сама себе. Тому, це святий обов’язок тих, хто живе на цій землі і користується всіма її благами та дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію.

   Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, скупа солдатська кухня, багатокілометрові пробіжки і, звичайно ж, армійська дисципліна. А ще армія – це команда, це вміння працювати в колективі, у разі необхідності, поступитися власними інтересами, бути відповідальним за своє рішення.

   Тож у День Збройних Сил України ми вирішили перевірити, чи вміють юнаки і дівчата нашої школи створ ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Berezhky | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

   Людське життя – цікаве і непередбачуване. Та яким би воно не було, кожен мріє бути щасливим. Мабуть, якби нам дали шанс завжди залишатися дітьми, ні про що не турбуватися і своєю безтурботністю перекривати усі життєві негаразди та проблеми, лише  тоді все людство почувалося б щасливим. Проте, ми не маємо такого шансу. Щодень нас зустрічають найнепередбачуваніші проблеми. Але й вони у порівнянні зі СНІДом видаються дрібницями. Ця страшна чума забрала десятки мільйонів життів. І Україна у цьому списку, як не прикро, «лідирує». Біля 65% ВІЛ-інфікованих в Україні – це молоді люди, а це означає, що СНІД в одну мить може перекреслити прекрасні життєві плани. Тому мовчати про цю страшну біду не можна.

   До Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДо ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Berezhky | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

   Народна пам’ять - найдостовірніше історичне джерело минулого, яке сьогодні стукає в наші серця. Вшановуючи його, ми будуємо своє завтра, своє майбутнє.
   Щороку кінець листопада приносить сумну звістку, яка змушує повернутися в історію і згадати жертв Голодомору 32-33 років. Чорним крилом накрив голодомор нашу країну. Штучно створене в Україні пекло не можна порівняти ні з чим. Попелом Лежать мільйони жертв у нас під ногами. І ніхто не має права про це забути.
   Упродовж тижня (з 21 по 25 листопада) у школі проходили заходи до Дня пам’яті жертв голодомору. Уроки історії "Голодомор: скорботна пам&rs ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Berezhky | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)