Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 22

Долучившись до районної акції "Подаруй дитині радість", учні Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрали 5 посилок із солодощами, іграшками, настільними іграми, канцелярським приладдям, вітальними листівками для дітей Валуйської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 із Станично-Луганського району. Надіємось, що завдяки Укрпошті, солодкі подарунки знайдуть своїх адресатів. Адміністрація школи, в свою чергу дякує, насамперед, батькам молодших школярів, які проявили милосердя і щедрість і були найактивнішими у цій акції.

Переглядів: 304 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2018 | Коментарі (0)

Ніч з 18 на 19 грудня незвичайна, вона чарівна. У цю казкову пору до кожної оселі завітає Чудотворець Миколай.
Свято Миколая особливе для діток тому, що він обов’язково дарує їм подарунки, які вони вранці знаходять у себе під подушкою. 
Чудотворець всім серцем любив дітей і кожному хотів подарувати бодай крапельку своєї любові.
Завітав Святий Миколай до Бережківського будинку культури на "відкриття ялинки". 
Театралізоване дійство, ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ, для малюків підготували учні 4 класу зі своєю вчителькою Н. С. Разкевич. Завітали на нього сільський голова Г. С. Красько та батьки наших учнів.
Ще довго лунала пісня-молитва «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливих дітей, які подякували Миколаю за подарунки і щиро просили у Бога миру для України.

Переглядів: 330 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2018 | Коментарі (0)

Активну, в правовому відношенні, людину необхідно формувати з дитинства, особливо у шкільному віці, коли дитина готова сприймати всю інформацію, яку їй дають. Тому перед школою стоїть завдання розширювати правові знання молоді, формувати в ній високу відповідальність перед суспільством і державою, виховувати молодих людей в дусі безумовного дотримання норм права і моралі. З цією метою до Міжнародного дня прав людини у нашому освітньому закладі було проведено брейн-ринг "На дорогах прав і відповідальності". Переможцями у правовому двобої стали учні 10 класу.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 325 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2018 | Коментарі (0)

З метою збору коштів для реалізації благодійних акцій: «Подаруй дитині свято!» та "Новорічно-різдвяний гостинець воїнам АТО", 14 грудня 2018 року учні Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели благодійний ярмарок "Поліські смаколики". 
На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, кекси, торти, цукерки, напої (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків).На виручені кошти з продажу, учні матимуть змогу придбати подарунки воїнам АТО та одноліткам з Луганської області. Найрізноманітніший асортимент випічки був виставлений учнями 5 класу, які зібрали найбільше коштів. Найкращими підприємцями стали учні 6 та 8 класу, які активно рекламували свою продукцію. Адміністрація школи виносить подяку всім батькам, які долучилися до проведеної акції. 
Звісно, ми розуміємо, що зібрана сума — лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для наших захисників та дітей з прифронтової зони, ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 347 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2018 | Коментарі (0)