Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 22 » Благодійний ярмарок "Поліські смаколики"
22:04
Благодійний ярмарок "Поліські смаколики"

З метою збору коштів для реалізації благодійних акцій: «Подаруй дитині свято!» та "Новорічно-різдвяний гостинець воїнам АТО", 14 грудня 2018 року учні Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели благодійний ярмарок "Поліські смаколики". 
На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, кекси, торти, цукерки, напої (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків).На виручені кошти з продажу, учні матимуть змогу придбати подарунки воїнам АТО та одноліткам з Луганської області. Найрізноманітніший асортимент випічки був виставлений учнями 5 класу, які зібрали найбільше коштів. Найкращими підприємцями стали учні 6 та 8 класу, які активно рекламували свою продукцію. Адміністрація школи виносить подяку всім батькам, які долучилися до проведеної акції. 
Звісно, ми розуміємо, що зібрана сума — лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для наших захисників та дітей з прифронтової зони, але сподіваємося, що наша допомога не буде марною, що це стане поштовхом для інших небайдужих людей.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 347 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]