Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 23

Сьогодні, мабуть, чи не в кожного на вустах події, що відбуваються на Сході України. А слово МИР – найбажаніше для всіх. І хоч реагуємо на ці події по-своєму (бо багатьом не до тями, чому так відбувається у ХХІ столітті), але й розуміємо, що там потребують нашої підтримки, в першу чергу моральної. Тому наше сьогодення – постійні акції, операції гуманізму, людяності, добра.

Лист солдату. Саме таку назву мала операція, проведена у школі напередодні Дня української армії. Приємно, що бажаючих підтримати хлопців на Сході виявилося немало. У своїх листах діти передавали вітання зі святом української армії та наближенням Різдвяних свят. А ще чи не у кожному з них були слова: «Повертайся живим!».

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 371 | Додав: Berezhky | Дата: 23.01.2015 | Коментарі (0)

Сила слова безмежна. Особливо, коли воно живе, іскристе, емоційно виважене. Коли воно сліпуче, "як проміння ясне" а могутнє, "як хвилі буйні". Коли слова – палкі блискавиці. Тоді воно здатне робити чудо і хвилювати найтонші струни людського серця.

Корені українського слова проросли з найдавніших діалектів праслов’янських племен, рясними пагонами розвинулися в часи Давньоруської держави. Древнє слово квітами-перлами розцвітало у найдавніших пам’ятках культури Київської Русі, у полемічних творах, у красному письменстві різних часів. З часу винайдення писемності фактично почався період документальної історії людства. Саме цій події була приурочена літературно-музична композиція «Мово, ти таїна в мені сповита». Усі присутні вкотре мали можливість перегорнути сторінки історії української писемності. А задушевна пісня та поезія з вуст п’ятикласників надали заходу емоційн ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Berezhky | Дата: 23.01.2015 | Коментарі (0)