Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 26

Нема   в   світі     кращого    неба,     ніж     небо     України! Воно благословляє нашу Україну, береже у віках її материнську любов. Ми горді зватися українцями. Ми пишаємося, що ми – українці, а наша Вітчизна – Україна, земля дорога та мила серцю кожного із нас.

У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ неодноразово переживав як, гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок нашого минулого – боротьба українського народу за соборність своїх земель.

22 січня 1919 року відбулася знаменна подія в історії українського народу - об'єднання двох суверенних українських держав - Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в одну самостійну соборну державу, а 22 січня стало Днем соборності України.

Цій події була присвячена тематична лінійка ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 604 | Додав: Berezhky | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

Хто не знає про святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого. З великим нетерпінням чекають на прихід Миколая діти. Неможливо описати очікування кожної дитини, щоб побачити його з ангелами і дарунками.

З іскорками радості в очах зустрічали Миколая у стінах школи молодші школярі. Святкове дійство для усіх присутніх підготували четвертокласники зі своєю вчителькою Надією Степанівною. Задушені молитовні слова та пісні не залишили байдужим нікого. Не було меж дитячій радості, адже вони отримали довгождані подарунки від святого Миколая і у щирій молитві попросили миру для України.

Переглядів: 378 | Додав: Berezhky | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)