Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Зелена весна
14:11
Зелена весна

Кожен  із нас є невід'ємною частиною природи. Нам усім подобається спостерігати за першим струмочком, що передвіщає початок весни, за першим снігом, що перетворює усе довкола в білу казку, за осіннім листопадом, що встеляє землю золотим килимом. Однак, все частіше ми забуваємо, що вся ця краса  залежить від нас, від того, як ми до неї ставимося.

Мистецтву бути потрібним довкіллю варто вчитися. Саме тому доброю традицією у Бережківській школі стало проведення місячника  охорони навколишнього середовища. Цьогоріч він пройшов під девізом: «Ти на Землі – Людина! Захоплюйся, дивуйся, усміхнись і бачити красу навчись!».

В рамках місячника пройшли акції «Зелений паросток майбутнього», «День Землі», «Посади дерево миру», «Чиста планета», ініціаторами яких стали представники учнівського комітету. Ними ж було організовано та проведено квітневий суботник «Люби всім серцем Україну, прикрась трудом і збагати!».

Учні початкової школи долучилися до екологічної подорожі «Неси добро у світ природи». З учнями 6-7 класів учитель біології Шиловець І.Д. провела конкурс-гру «Знавці флори та фауни рідного краю».

Цікаві думки з приводу екологічних проблем села Бережки можна було почерпнути з творчих робіт учнів основної та старшої школи «Що для мене є природа».

Упродовж місяця бавили око конкурсні роботи «В об’єктиві натураліста». Багато вражень справив на школярів перегляд фільму «Я – житель планети Земля". У бібліотеці діяла галерея інформаційних бюлетенів «Майбутнє Землі у наших руках».

Не могли не згадати у рамках екологічного місячника і про трагедію на ЧАЕС. Напередодні трагічної для України дати (25 квітня) була проведена тематична лінійка «Відблиском сердець чорнобильських героїв займається рожевий схід зорі…»

Кульмінаційною ноткою став екологічний марафон «Шануймо природу усюди й завжди».

Усі проведені заходи були покликані вкотре пробудити свідомість людей, аби вони пам’ятали, що природа потребує нашої постійної охорони і захисту.

 

Н.Костючок, голова прес-центру

Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 497 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]