Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 10

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» - так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до глобальних.

7 квітня – світова спільнота традиційно відзначає Всесвітній День здоров’я. Для учнів нашої школи – це свято сили, витривалості, краси та бадьорого настрою, тому й святкували вони його по-особливому. Розпочався день здоров’я традиційною ранковою зарядкою. Упродовж дня учні із задоволенням брали участь у різних заходах, вікторинах, бесідах, переглядах та обговореннях відеофільмів, інтелектуальних конкурсах, уроках здоров’я. А після уроків розгорнувся калейдоскоп спортивних змагань. Учитель 4 класу А.Костючок провела з учнями 1-4 класів КВК «Ти – пішохід» ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: Berezhky | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)

Мистецтво надає крила і підносить далеко-далеко!

А.Чехов

Не щодня доводиться пересічному школяру бачити наживо новенькі вистави. Учням нашої школи цієї весни поталанило. 6 квітня альма-матер перетворилася на театральну сцену, на якій відбулося справжнє свято акторської майстерності. Окрім традиційних оплесків та вигуків «браво» юні глядачі мали можливість подумати  про серйозні проблеми.

Кожна людина володіє багатющими скарбами, але здебільшого вони у шухлядах на папері. Не кожен уміє поділитися своїм талантом. Та це не про тих, кого ми бачили на сцені у цей день. Зовсім маленьким та юним акторам вдалося досягти максимальної гармонії і злагодженості під час в ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Berezhky | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)

Кожна нормальна людина бажає жити довго і щасливо. Але що ми робимо для цього?

 Особливо гостро у сучасному житті постало питання здоров'я молодого покоління. Незадовільний стан здоров'я молоді обумовлений падінням суспільної моралі, значним соціальним розшаруванням, складною криміногенною ситуацією, раннім початком статевого життя, негативним впливом засобів масової інформації та соціальних мереж. Проблема здоров’я і здорового способу життя учнівської молоді сьогодні одна з найбільш актуальних. Саме тому  традиційним у проведенні став районний фестиваль агітбригад «Молодь обирає здоров’я».

Упродовж двох днів (21-22 березня) зі сцени центру позашкільної освіти юні дарування цікавими і неординарними виступами пропагували переваги здорового спо ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: Berezhky | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)