Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Листопад » 30 » "З Україною в серці"
11:30
"З Україною в серці"

Вже стало традицією в нашій школі проводити заходи напередодні 14 жовтня - свята Покрови Пресвятої Богородиці, державного свята Дня захисника Вітчизни, Українського козацтва.

Упродовж тижня класні керівники провели виховні години, уроки мужності.

Особливу патріотичну значимість мала участь 5-11 класів в загальношкільному фестивалі-конкурсі патріотичної пісні та строю «Червона калина».

З метою сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу, для 5-7 класів було проведено патріотичний квест "З Україною в серці". Солодкий приз вибороли наймолодші учасники, які подолавши ряд випробувань, набрали найбільшу кількість балів.

Старшокласники мали змогу позмагатися у спортивно-розважальному святі "Козацькі забави". Різноманітні конкурси дозволили визначити найрозумніших, найспортивніших, найорганізованіших - наших одинадцятикласників.

Боротьба за незалежність України продовжується і зараз . На Сході України, на превеликий жаль, гинуть наші патріоти- воїни української армії та добровольці. Серед загиблих є і батько наших здобувачів освіти - Остапович І.Ф. Старшокласники, з метою вшанування пам'яті героя, поклали квіти на його могилу.

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Переглядів: 135 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]