Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 05

"Час і батькам, і вчителям глибоко усвідомлювати, що ані школа без сім’ї, ані сім’я без школи не можуть упоратися з найтоншими, найскладнішими завданнями становлення людини." (Василь Сухомлинський)
Ми живемо в ХХІ столітті, змінилося суспільство, змінилися діти, змінилися і батьки. Батькам не цікаві нудні зустрічі в класній кімнаті. Вони молоді, активні, прагнуть різнобічних знань, їх цікавить розвиток дітей. Саме тому у Бережківській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено круглий стіл для батьківської громадськості "Нова українська школа. Педагогіка партнерства.", "Разом протидіємо булінгу".

Переглядів: 332 | Додав: Berezhky | Дата: 05.02.2019 | Коментарі (0)

Продовжуючи декаду громадянського виховання особистості між учнями 11 та 10 класів Бережківської школи була проведена гра « Дивовижі України ». Метою якої було розповісти цікаві факти про пам’ятки української природи, які відзначаються своєю унікальністю та є привабливими для туризму; актуалізувати знання учнів з української історії, що стосуються видатних історичних діячів та подій вітчизняного минулого; повідомити про оригінальні винаходи українських вчених, які служать людям в усьому світі; пригадати визначні досягнення українських спортсменів, які сприяли створенню позитивного іміджу України на європейській та світовій арені; виховувати патріотичні почуття, національну гідність та прагнення поглибленого ознайомлення з кращими надбаннями українського народу.

Переглядів: 352 | Додав: Berezhky | Дата: 05.02.2019 | Коментарі (0)