Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 12

        З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій учнів та вчителів усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня ми зустрічаємо День працівників освіти, день, коли усі навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками педагогів та їх вдячних учнів.

        Відбулося таке свято і у нашій школі. Традиційна ранкова операція «Сюрприз», традиційний день учнівського самоврядування, традиційні вітання, побажання, квіти і… нетрадиційна святкова програма. Цьогоріч учні 11 класу проявили свою оригінальність, підійшли до організації концерту креативно і запропонували на суд вчительського колективу та глядацької аудиторії розважальне шоу «Хто зверху».

        Ми тішимося тим, що наш ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: Berezhky | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

        Донедавна для усіх нас, українців, слово «мир» було звичним подарунком долі, щоденною реальністю. Ніхто навіть не міг подумати, що нашу Батьківщину чекає іще одне випробування під умовною назвою «АТО». Сьогодні кожен із нас неодноразово переосмислює поняття миру, бо хіба можна спокійно, без сліз, дивитися на те, як на сході нашої країни плачуть і благають про мирне небо над головою дорослі і діти, молоді і з досвідом.

        Події, які відбуваються там, на сході України, не залишають байдужими і учнів нашої школи. Тож 21 вересня у Міжнародний день миру учнівським комітетом (під умілим керівництвом заступника голови учкому Надії Разкевич) було організовано святковий флешмоб «За мирне небо України». Цей флешмоб став своєрідним закликом змінити сьогодення, щоб не тільки ми, а й усі діти України могли насолоджуватися мирним небом над головою, щоб на обличчі кожного ніжна посмішка змінила сум і р ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: Berezhky | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)