Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Театральний бомонд
16:02
Театральний бомонд

 

Театральне мистецтво… У різні часи воно було покликане розважати, виховувати, проповідувати. І всі ці завдання театр успішно виконував, адже його можливості надзвичайні, а сила впливу на людські душу й розум неймовірні.



Театрові неодноразово передрікали загибель, проте він кожного разу вистоював, витримуючи конкуренцію з кінематографом, телебаченням, комп’ютером. Чому? Тому, що долаючи кордони і мовні бар’єри, це мистецтво являє світові нові відкриття, дарує глядачам насолоду та справжнє свято.

18 лютого «Театральний бомонд» завітав і у нашу школу. Участь у ньому взяли учні 5-11 класів. Театральне дійство було досить цікавим. Всі актори-початківці достойно зіграли свої ролі. На суд глядача були представлені уривки драматичних творів Вадима Бойка, Степана Васильченка, Нечуя-Левицького, та інших класиків української і світової літератури.

Найкращим виявився виступ учнів 9 класу, які зіграли уривок із «Кайдашевої сім’ї». Досить вдалими стали постановки п’ятикласників, які запропонували глядацькій аудиторії уривок із твору «Тореадор із Васюківки» та шестикласників, які зіграли уривок із твору «Пеппі Довгапанчоха». Вони розділили друге місце. Третє місце журі  віддали любителям акторської гри з 7 класу.

Усі присутні в залі залишилися задоволеними від побаченого, а значить, свято дійсно відбулося.

Переглядів: 494 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]