Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Свято танцю "Перші па"
16:02
Свято танцю "Перші па"

Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. А ще він виховує, вчить культури поведінки. Це емоційна насолода, яка розвиває почуття ритму, піднімає настрій. Саме тому в рамках місячника здорового способу життя у нашому закладі був проведений фестиваль танцю «Перші па»,  девізом якого стали слова "Я не намагаюся танцювати краще за всіх. Я стараюсь танцювати краще за себе самого».

Наше життя може бути повне самотності, одноманітності, і лише в танці ми можемо перетворюватись у  омріяних героїв.  Кожен танець – неповторна історія наших почуттів.

Словами не можливо передати безмірне почуття радості, любові до життя, зачарованість існуванням, що охоплюють танцюючу людину.  Саме такими були конкурсанти, які подарували на суд глядача різноманітні хореографічні композиції: рок-н-рол, джайв, вальс, «дикі танці» тощо. І хоч подібний фестиваль проходив у школі вперше, проте емоцій залишив шквал. І не даремно, бо готуватися до нього розпочали ще у вересні.

Свято вдалося. Не зважаючи на те, що були переможці і переможені, всі залишилися задоволеними.



Переглядів: 653 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]