Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 21 » Толерантність - гармонія у різноманітті
16:44
Толерантність - гармонія у різноманітті

                Скільки людина існує як цивілізована особистість, стільки, мабуть,  і поняття толерантності. А разом з ним існує  і «стіна непорозуміння» між дорослими та дітьми.  Діти вважають, що толерантність — привілей сильних і розумних, таких, що не сумніваються в своїх здібностях , а дорослі думають, що толерантність — це спілкування і свобода думки, совісті і переконань, гармонія в різноманітті, чеснота, яка робить можливими досягнення взаєморозуміння між людьми безконфліктним шляхом. Але цю «стіну нерозуміння» дуже легко можна зруйнувати: «Треба просто посміхнутися і бути ввічливим».

               Сьогодні, як ніколи, проблема толерантності досить актуальна. Тож з нагоди міжнародного Дня толерантності у нашій школі пройшов тиждень «Толерантність – гармонія у різноманітті».

              В рамках тижня були організовані та проведені класними керівниками тематичні виховні години «Терпимість – прояв толерантності». Учні початкових класів підготували проект «Світ, у якому я хочу жити». Учнівський комітет організував акцію «Долоньки єдності». Практичний психолог Баньковська Л.А. провела з учнями 6 класу тренінг «Всі ми різні – всі ми рівні».

             Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

Переглядів: 429 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]