Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 16 » Пам’ять жива
12:43
Пам’ять жива

Пам’ять про співвітчизників, які віддали життя за свободу і незалежність Батьківщини, з давніх-давен вважається святою у народі. Це пам’ять про людей, перед долею і мужністю яких з глибокою скорботою і вдячністю схиляють голови нащадки.

Минають роки. Рівно 70 спливло з тієї травневої ночі, коли прийшла довгождана Перемога. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів.

Виявляючи глибоку шану до загиблих, люди прагнуть зробити все від них залежне, щоб не втратити назавжди імен тих, хто розгромив гітлерівський фашизм і відстояв у кровопролитній війні рідну землю, свою домівку.

Учнівський та педагогічний колектив Бережківської школи також не стоїть осторонь. З нагоди Дня пам’яті та примирення,  70-ої річниці Перемоги у школі пройшла ціла низка заходів: операція «Пам’ятники. Обеліски!», акція «Мак пам’яті», літературно-музична композиція «Війна війною. Хай буде МИР!», зустріч «Герої серед нас», шлеш-моб «Пам’ять жива», концертна програма «Пісні обпалені війною». Усі вони стали наповненням новим змістом девізу: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!». 

Переглядів: 390 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]