Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 22 » Зустріч на прохання
12:04
Зустріч на прохання

21 листопада в рамках місячника правових знань у Бережківській школі відбулася зустріч з інспектором ювенальної превенції Дубровицького відділення поліції старшим лейтенантом поліції Атаманець Вітою Ярославівною.  Метою даного заходу було попередити негативні прояви поведінки підлітків у суспільстві. Такі зустрічі  стали традиційними у нашій школі, адже вони  допомагають усвідомити школярам відповідальність за власні вчинки.

Зустрітися з представником ювенальної превенції мали змогу учні 6-9 класів. По­ліс­мен роз­по­ві­ла школярам про ви­мо­ги кри­мі­наль­но­го та ад­мі­ніс­тра­тив­но­го за­ко­но­давс­тва в час­ти­ні нас­тання від­по­ві­даль­нос­ті за ті чи ін­ші ви­ди пра­во­по­ру­шень, ско­єних не­пов­но­літ­ні­ми. До­дат­ко­во ува­гу слу­ха­чів звер­ну­ла Віта Ярославівна на зло­чи­ни та дрібні хуліганства, які най­час­ті­ше вчи­ня­ють ді­ти у Дубровицькому районі. Зосередила увагу на тому, яку відповідальність несуть неповнолітні за водіння без відповідних на це документів транспортних засобів (скутерів, мотоциклів), перебування у вечірній та нічний час без супроводу батьків у громадських місцях (кафе, бари), розпивання слабоалкогольних та енергетичних напоїв.

Особливий акцент зробила на відвідуванні учнями школи та відповільності, яку несуть батьки та учні у разі пропуску уроків без поважних причин.

На завершення зустрічі учні переглянули та обговорили відеофільм про ранній алкоголізм.

Приємно, що Віта Ярославівна викликала у школярів довіру. Вони не тільки ставили їй запитання, яких не можуть поставити вчителям, але й фотографувалися на згадку.

Переглядів: 417 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]