Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 22 » Всесвітній день дитини
18:28
Всесвітній день дитини

Щороку 20 листопада відзначають Всесвітній день дитини— захід, спрямований на підтримку захисту прав дітей та розвиток дружнього середовища.
З метою цього та місячника правового виховання у Бережківському закладі освіти відбулася зустріч з інспектором ювенальної превенції Дубровицького відділення поліції Гуторовою Зінаїдою Миколаївною. Мета цього заходу - попередити негативні прояви поведінки підлітків у суспільстві. Такі зустрічі стали традиційними у нашій школі, адже вони допомагають усвідомити школярам відповідальність за власні вчинки.
Зустрітися із представником ювенальної превенції мали змогу здобувачі освіти 9-11 та 5 класів. Полісмен розповіла учням про вимоги кримінального та адміністративного законодавства в частині настання відповідальності за ті чи інші види правопорушень, скоєних неповнолітніми. Зінаїда Миколаївна звернула увагу слухачів на злочини, які найчастіше вчиняють діти у Дубровицькому районі. Зосередила увагу на тому, яку відповідальність несуть неповнолітні, перебуваючи у вечірній та нічний час без супроводу батьків у громадських місцях.

Переглядів: 276 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]