Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Червень » 2 » Учень року - 2017
16:37
Учень року - 2017

Наш заклад – це розмаїття талантів минулого і сповнене високих устремлінь прийдешнє. Приємно від того, що Бережківська школа повниться молодими обдаруваннями, адже це майбутнє України, її надія, її гордість.

19 травня на п’єдестал «Учень року - 2017» піднялися ті, хто упродовж року демонстрував свої знання, здібності, таланти. Це наші зірочки – ерудовані, креативні, наполегливі і завзяті.

Переможцями та лауреатами стали активні, ініціативні та творчі школярі, призери Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, а також творчих, спортивних, інтелектуальних конкурсів.

У номінації «Інтелект року» диплом переможця та пам’ятний подарунок отримала неодноразова переможниця районних та обласних олімпіад учениця 10 класу Світлана Годунко; у номінації «Відкрий світ – відкрий себе» (призери МАН) – учень 10 класу Віталій Бойко; у номінації «Відкриття року» - учениця 9 класу Марія Щебет; у номінації «Золотий пензлик» - учениця 9 класу Остапович Аліна; у номінації «Артист року» - учень 7 класу Назарій Жакун, у номінації «Чарівний голос» - учениця 7 класу Анастасія Литвин, у номінації «Спортсмен року» - учень 7 класу Владислав Костючок; у номінації «Лідер року» - учениця 11 класу Разкевич Надія.

Звичайно, нікому не дано з цілковитою точністю визначити своє майбутнє, та кожному під силу намітити власний шлях. Варто лише проаналізувати свої можливості і зрозуміти: щоб стати особистістю, треба насамперед багато знати, багато хотіти і вміти відповісти на запитання «Хто я?», «Що я можу?»

Шкільна перемога – це тільки перша сходинка. І ми надіємося, що для усіх наших домінантів і переможців вона буде вдалим стартом до успіху.

Переглядів: 426 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]