Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 24 » У переддень Дня захисника України
15:31
У переддень Дня захисника України

   Другий рік поспіль 14 жовтня окрім великого релігійного свята Покрови та Дня козацтва ми відзначаємо День захисника України, день всіх тих, кому до лиця військова форма і не байдужа доля Батьківщини.

Тож на передодні цього свята у стінах Бережківської школи пройшло ряд заходів, у яких усі мали можливість засвідчити свою повагу до держави та до людей, які мужньо захищають кордони рідної землі. Не забули у цей день ми і своїх випускників – воїнів АТО, надіслали кожному вітальні листівки. Класні керівники провели по класах виховні години «Україна – козацька держава». Для учнів 1-4 класів була проведена конкурсно-розважальна програма «Маленький козачок». Серед учнів 1-11 класів пройшов конкурс на краще виконання Державного гімну України, а серед учнів середньої та старшої ланки – традиційний конкурс строю і пісні «Червона калина».

   Не залишилася поза увагою іще одна важлива дата – 75-та річниця УПА. Тож у рамках тижня патріотизму було організовано і проведено історичний віраж «Воїнів УПА долі, наче вітер в полі», літературну вітальню «Сила нескорених», виховні години «Згадаймо і пам"ятаймо про УПА»

Переглядів: 441 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]