Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Спектакль під назвою "Осінь"
12:57
Спектакль під назвою "Осінь"

Швидко відіграло літо свій спектакль й сховалось за ширму. На сцені нова прем’єра  «В гостях у  Осені – чаклунки». А вона приготувала свої  декорації: золоте листя під ногами встелила, уквітчала осінніми барвами сади, музичний супровід у виконанні берізок забезпечила, ось вже й сонце наводить свій прожектор із-за хмар прямісінько у вікна школи.

Осінній марафон у школі розпочався з представлення учнями квіткових композицій. У кожного букета свій сюжет, свій задум. Учні старших класів вразили  патріотичністю квіткових композицій, кожну з яких супроводжували рядки поезії, що зачіпали душу і серце кожного. Учні середньої ланки виявили талант оформлення й декорування квіткових композиції, поєднавши різні елементи, створили композиції, сповнені не тільки краси, а й змістової неповторності. Зрештою, кращими у першому сюжеті осінньої рапсодії виявилися учні 7, 9 та 8 класів.

Наступним сюжетом осіннього спектаклю став конкурс малюнків «Павутинка бабиного літа”. Кожен малюнок був по-своєму цікавий, особливий, із своїм баченням осені. Найбільше вразили журі малюнки Аліни Остапович (7 клас) та Анастасії Лущик (9 клас), що проявили свій художній талант за допомогою фарб і олівців і, як результат, отримали високі рейтингові бали.

Черговим  етапом  гостювання у Пані Осені став  конкурс фоторобіт  «Осіннє перевесло». Кожен . клас представив свої роботи, де передали за допомогою фотознімка осінні мотиви рідного села. Перемогу розділили учні 11 та 9 класів, які зуміли досконало передати  осінні настрої найбільш чітко і якісно.

Логічним завершенням тижня осені став флеш-моб до Дня миру, як ніколи, актуальним для України. Всі учні школи  у цей день дотримувались дрес-коду: вишиванка і особливий знак миру. Знаком миру загальношкільного флеш-мобу стала  жива карта України, утворена учнями.

Фінал… Несподіваний фінал, шквал аплодисментів. Прем’єра зіграна чудово, але це ще не кінець – це лише початок.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 463 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]