Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 19 » Першовересень скликав у клас
14:52
Першовересень скликав у клас

Бадьоро і впевнено осінь ступає,

А вересень сонячний сріблом дзвінка,

Родину учнівську до гурту скликає!

До рідної школи іде дітвора.

 

          І знову перше вересня … І знову свято знань. Пливуть рівномірно осінні хмаринки, затуляючи собою сонячні промені. Навколо витає осіння мелодія, яку почасти перебиває дитячий гамір. Адже сьогодні ми усі знову зустрілися у стінах альма-матер. Радіють зустрічі шкільні друзі, вчителі, гості. Та найбільше радості світиться в очах наймолодших школярів-першокласників, для яких відкривається перша сторінка захоплюючої книги під назвою «Школа». Поряд з ними – найдосвіченіші – одинадцятикласники.

          Повітряні кульки, стрічки, квіти в національних кольорах додають кожному присутньому на святі почуття гордості за свою Україну.

          Упевненим кроком заходять винуватці свята і уже з першої хвилини зачаровують шкільну родину майстерним флеш-мобом «З Україною в серці».

          По дитячому самовпевнені першачки обіцяють не бути гіршими за своїх попередників. А це було б не погано, бо, як зауважила у вітальній промові директор школи М.М.Скумін, наші випускники за результатами ЗНО-2016 виявилися найкращими  в районі з української мови та історії.

          Знову вітання, квіти, подарунки … І ось він – голосистий перший дзвінок, який сповістив про початок нового навчального року. Тож хай він буде іще успішнішим. Успіхів усім нам.

Переглядів: 443 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]