Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 3 » Перший ювілей
12:24
Перший ювілей

    2 лютого 2017 року. Затишні стіни центру позашкільної освіти Дубровицькоі РДА вкорте запросили лідерів самоврядування шкіл району на чергову зустріч. Тільки виявилася вона особливою, адже районна рада старшокласників «Лідер» святкувала свій перший ювілей. Тож недаремно у актовій залі панувала надзвичайно тепла й урочиста атмосфера.

   «10 років разом!». Під таким гаслом відбувся захід. Останні репетиції, доречні настанови і … свято розпочалося.

   Щирі вітання та побажання линули від почесних гостей: помічника-консультанта народного депутата В.Яніцького Оксани Слободзян, начальника управління освіти, молоді і спорту Ніни Іванівни Стасюк, головного спеціаліста управління освіти, молоді і спорту Галини Захарівни Рабешко.

   Заступник районної ради старшоклаників «Лідер» Дарина Галушко зробила екскурс в історію «Як все починалося». Нам, предстаникам учнівського самоврядування Бережківської школи, було вдвічі приємніше від того, що серед облич, які творили цю історію, були вихідці зі стін нашої альма-матер.

  Приємною  новиною стало нагородження лідерів за активну участь у роботі районної ради старшокласників грамотами управління освіти, молоді і спорту. І знову сюрприз для нас, адже з рук Ніни Іванівни нагороду отримала і голова нашого учнівського комітету Євгенія Яковець.

   Дружня атмосфера, щирі рукопотискання і обійми, задушевна пісня не залишили байдужим нікого і вкотре довели, що ми рухаємося у правильному напрямку.

   Хочеться привітати усіх, хто хоч якось причетний до районної ради старшокласників «Лідер», із першим, хоч і невеличким, ювілеєм і побажати «не збавляти ходу», щоб про нас і надалі знали не лише на теренах нашого району, а й на рівні області, нашої країни і далеко за її межами.

   Так тримати!

Переглядів: 378 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]