Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Народна пам"ять
14:26
Народна пам"ять

   Народна пам’ять - найдостовірніше історичне джерело минулого, яке сьогодні стукає в наші серця. Вшановуючи його, ми будуємо своє завтра, своє майбутнє.
   Щороку кінець листопада приносить сумну звістку, яка змушує повернутися в історію і згадати жертв Голодомору 32-33 років. Чорним крилом накрив голодомор нашу країну. Штучно створене в Україні пекло не можна порівняти ні з чим. Попелом Лежать мільйони жертв у нас під ногами. І ніхто не має права про це забути.
   Упродовж тижня (з 21 по 25 листопада) у школі проходили заходи до Дня пам’яті жертв голодомору. Уроки історії "Голодомор: скорботна пам’ять поколінь" провели класні керівники. У шкільній бібліотеці діяла книжкова виставка "Збудуймо пам’яті негаснучий собор". Одинадцятикласники з педагогом-організатором О.Сергеєвою провели тематичну лінійку "Розгойдані дзвони 33-го...". Усі школярі та педагогічні працівники долучилися до акції "Запали свічку пам’яті".
   Наш найсвятіший обов’язок сьогодні - берегти пам’ять про всіх невинно закатованих, аби вона живила нас, давала сили, мудрості і наснаги для зміцнення власної держави на власній землі.

 

Т.Шолота, голова прес-центру

 

Переглядів: 407 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]