Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 1 » Дні пам’яті Кобзаря - Шевченківські дні.
20:42
Дні пам’яті Кобзаря - Шевченківські дні.

Вже стало доброю традицією проводити у Бережківській ЗОШ І-ІІІ ступенів дні пам’яті Кобзаря - Шевченківські дні.
Шевченківський тиждень у школі проходив з 05.03.2019 по 11.03.2019 року.
Протягом тижня класними керівниками були проведені тематичні виховні години «Слово, пісне, душа Кобзарева, ви – окраса і суть нашого життя».
Проведено конкурс-виставку на кращий малюнок до творчості Т.Г. Шевченка між учнями 1-4 класів на тему: «Шевченкові твори очима дітей». Учні школи прийняли активну участь. Перемогу здобули учні 2 класу (класний керівник Костючок А.Я.). Молодці!!! Вітаємо переможців.
Слово безсмертного Кобзаря і досі вражає серця юних школярів образністю, мудрістю, силою віри у майбутнє України. Вірші, уривки з поем емоційно звучали у театрі мініатюр «Доторкнутись до душі Тараса», який було проведено 07.03.2019 року. У конкурсі взяли участь учні 6-8 класів. Найкраще передала глибину Шевченкового слова, артистично і пристрасно відобразила настрої ліричних героїв учениця 8 класу Олексійовець Валерія.
Відзначення 205 - річниці дня народження Т.Г.Шевченка завершив флеш-моб "Уклін тобі, нескорений Тарасе!", який надав можливість нам знову зануритися у прекрасний, дивовижний, неповторний світ поезії Великого Кобзаря та відчути гордість за те, що українська земля - Батьківщина Тараса Шевченка

Переглядів: 282 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]