Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 10 » День здоров"я
14:40
День здоров"я

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» - так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до глобальних.

7 квітня – світова спільнота традиційно відзначає Всесвітній День здоров’я. Для учнів нашої школи – це свято сили, витривалості, краси та бадьорого настрою, тому й святкували вони його по-особливому. Розпочався день здоров’я традиційною ранковою зарядкою. Упродовж дня учні із задоволенням брали участь у різних заходах, вікторинах, бесідах, переглядах та обговореннях відеофільмів, інтелектуальних конкурсах, уроках здоров’я. А після уроків розгорнувся калейдоскоп спортивних змагань. Учитель 4 класу А.Костючок провела з учнями 1-4 класів КВК «Ти – пішохід». Для маленьких школяриків було організовано також спортивне свято «Веселі старти», яке подарувало кожному заряд позитивної енергії. Учні 5-7 класів змагалися у «Стартах надій», де проявили свою спритність, кмітливість, командну гру. Усі бажаючі мали можливість долучитися до загальношкільного пробігу «Заради здоров’я». Не обійшлося і без футбольних баталій, адже розпочався весняний футбольний турнір між командами хлопців та дівчат.

Чесне суперництво, відчуття відповідальності перед класом і, головне, бажання бути здоровим об’єднали не тільки тих, хто змагався, а й тих, хто вболівав. Усі отримали безліч емоцій та позитивних вражень

Переглядів: 414 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]