Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 20 » День Святого Миколая
13:38
День Святого Миколая

Найулюбленіше свято, якого чекає дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на нього очікували  і молодші школярі Бережківської школи. За традицією 19 грудня вранці завітав Святий Миколай у нашу альма-матер. І не з порожніми руками прийшов, а з подарунками.

Театралізоване дійство для малюків підготували учні 4 класу зі своєю вчителькою А.Я.Костючок. Завітали на нього і батьки наших учнів.

Величне духовне свято вкотре підтвердило, що всі ми християни. Нагадало воно й про те, яке то велике щастя жити з Богом, любити людей, а святитель Миколай нам у цьому допомагає.

Вітання, побажання, пісні і щира молитва з дитячих вуст линули зі сцени. А на завершення свята усі одержали солодкі подарунки від Святого Миколая з побажаннями бути чемними, робити добро і нікого не ображати. Окремі подарунки отримали від святителя Миколая діти з інвалідністю.

Ще довго лунала пісня-молитва «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливих дітей, які подякували Миколаю за подарунки і щиро просили у Бога миру для України.

Переглядів: 404 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]