Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 7 » День боротьби зі СНІДом
14:30
День боротьби зі СНІДом

   Людське життя – цікаве і непередбачуване. Та яким би воно не було, кожен мріє бути щасливим. Мабуть, якби нам дали шанс завжди залишатися дітьми, ні про що не турбуватися і своєю безтурботністю перекривати усі життєві негаразди та проблеми, лише  тоді все людство почувалося б щасливим. Проте, ми не маємо такого шансу. Щодень нас зустрічають найнепередбачуваніші проблеми. Але й вони у порівнянні зі СНІДом видаються дрібницями. Ця страшна чума забрала десятки мільйонів життів. І Україна у цьому списку, як не прикро, «лідирує». Біля 65% ВІЛ-інфікованих в Україні – це молоді люди, а це означає, що СНІД в одну мить може перекреслити прекрасні життєві плани. Тому мовчати про цю страшну біду не можна.

   До Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом учнівський комітет Бережківської школи організував акцію «Червона стрічка», гаслом якої стали слова: «Озирнись, навколо тебе люди!». Ця акція мала на меті привернути увагу молодого покоління до проблем профілактики ВІЛ/СНІДу.

   Класні керівники провели тематичні години спілкування «ВІЛ. СНІД. Будь поінформованим вчасно!», в ході якої було продемонстровано фільм «Вся правда про СНІД».

   У коридорі школи була оформлена виставка агітаційних плакатів «СНІДу – НІ!».

   Значний інтерес в учнів викликали матеріали про долі відомих у світі людей, які захворіли на СНІД.

   З усього побаченого і почутого можна зробити висновок: «Цінуймо кожну хвилину, бо живемо ми тільки один раз. Не руйнуймо життя!»

Євгенія Яковець, голова учкому

Переглядів: 442 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]