Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 1 » Декада родинно-сімейного виховання
20:47
Декада родинно-сімейного виховання

Сімейне виховання - це педагогіка буднів, педагогіка кожного дня, яка в повсякденному житті здійснює велике таїнство формування особистості людини.
Взаємодія школи, сім’ї та громадськості — один з головних принципів організації роботи у Бережківській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів і є важливим чинником у створенні сприятливих умов для гармонійного розвитку особистості школяра, його самовизначення, самореалізації. Педагогічний союз учителів і батьків — це могутня сила виховання. У березні у нашому освітньому закладі традиційно проходить декада родинно-сімейного виховання і всі заходи не обходяться без активної участі батьків. Так було проведено: конкурс-виставку "Реліквії моєї родини", конкурс акторської майстерності для молодших школярів "Світ починається з казки", конкурс на краще родинне дерево, створення презентацій "Мій клас - це просто клас!", родинний квест "Моя сім"я -моїх сім Я", надсилання подяк батькам за належне виховання своїх дітей. 
Тож висловлюємо щиру подяку всім батькам, які допомагали і брали безпосередню участь у проведенні заходів, і надіємось на подальше взаєморозуміння і співпрацю.

Переглядів: 281 | Додав: Berezhky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]