Вітаю Вас, Гість
Головна » Архив новин

Найулюбленіше свято, якого чекає дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на нього очікували  і молодші школярі Бережківської школи. За традицією 19 грудня вранці завітав Святий Миколай у нашу альма-матер. І не з порожніми руками прийшов, а з подарунками.

Театралізоване дійство для малюків підготували учні 4 класу зі своєю вчителькою А.Я.Костючок. Завітали на нього і батьки наших учнів.

Величне духовне свято вкотре підтвердило, що всі ми християни. Нагадало воно й про те, яке то велике щастя жити з Богом, любити людей, а святитель Миколай нам у цьому допомагає.

Вітання, побажання, пісні і щира молитва з дитячих вуст линули зі сцени. А на завершення свята усі одержали солодкі подарунки від Святого Миколая з побажаннями бути чемними, робити добро і нікого не ображати. Окремі подарунки отримали від святителя Миколая діти з інвалідні ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: Berezhky | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

Доброю традицією на Дубровиччині став етнофестиваль «Вифлеємська зірка», у якому кожен навчальний заклад району має можливість продемонструвати автентичні Поліські традиції, пов’язані з циклом різдвяно-новорічних свят.

Щирі віншування, колядки, щедрівки, засівалки – далеко не повний перелік того, що можна було почути і побачити на цьому святі. Але найприємнішим для нас став той факт, що фольклорний колектив нашої школи «Різдвяна зірка» другий рік поспіль суддівська команда визнає володарем Гран-прі. За словами журі учні нашої школи щороку вражають самобутньою манерою виконання, артистичними здібностями і талантом.

Так тримати!

Переглядів: 414 | Додав: Berezhky | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

   Народна мудрість стверджує, що земля здатна на усе: нагодувати, напоїти, прихистити. Лише одного вона не може зробити – захистити сама себе. Тому, це святий обов’язок тих, хто живе на цій землі і користується всіма її благами та дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію.

   Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, скупа солдатська кухня, багатокілометрові пробіжки і, звичайно ж, армійська дисципліна. А ще армія – це команда, це вміння працювати в колективі, у разі необхідності, поступитися власними інтересами, бути відповідальним за своє рішення.

   Тож у День Збройних Сил України ми вирішили перевірити, чи вміють юнаки і дівчата нашої школи створ ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Berezhky | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

   Людське життя – цікаве і непередбачуване. Та яким би воно не було, кожен мріє бути щасливим. Мабуть, якби нам дали шанс завжди залишатися дітьми, ні про що не турбуватися і своєю безтурботністю перекривати усі життєві негаразди та проблеми, лише  тоді все людство почувалося б щасливим. Проте, ми не маємо такого шансу. Щодень нас зустрічають найнепередбачуваніші проблеми. Але й вони у порівнянні зі СНІДом видаються дрібницями. Ця страшна чума забрала десятки мільйонів життів. І Україна у цьому списку, як не прикро, «лідирує». Біля 65% ВІЛ-інфікованих в Україні – це молоді люди, а це означає, що СНІД в одну мить може перекреслити прекрасні життєві плани. Тому мовчати про цю страшну біду не можна.

   До Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДо ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Berezhky | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

   Народна пам’ять - найдостовірніше історичне джерело минулого, яке сьогодні стукає в наші серця. Вшановуючи його, ми будуємо своє завтра, своє майбутнє.
   Щороку кінець листопада приносить сумну звістку, яка змушує повернутися в історію і згадати жертв Голодомору 32-33 років. Чорним крилом накрив голодомор нашу країну. Штучно створене в Україні пекло не можна порівняти ні з чим. Попелом Лежать мільйони жертв у нас під ногами. І ніхто не має права про це забути.
   Упродовж тижня (з 21 по 25 листопада) у школі проходили заходи до Дня пам’яті жертв голодомору. Уроки історії "Голодомор: скорботна пам&rs ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Berezhky | Дата: 07.12.2016 | Коментарі (0)

Слова, слова... Вони всі різні:

Тривожні й тихі, радісні й сумні,

Є терпеливі, є жорстокі й грізні,

Лукаві  й чесні, мудрі і смішні...

Красива, багата, образна українська мова. це голос українського народу, це втілення його думки, це саме життя. Українська мова - то великий скарб, який варто знати, шанувати і розумно збагачувати. тож не даремно щороку в листопаді ми згадуємо чудовий день календаря - День української писемності та мови.

Упродовж тижня (з 07 по 12 листопада) діяла тематична виставка у шкільній бібліотеці "Наша мова соловїна", а учнівський та педагогічний колектив школи мали можливість долучитися ду ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 1069 | Додав: Berezhky | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

"Талант - то крапля здібностей і море праці" - сказав Григір Тютюнник. Із ним важко не погодитися: кому, як не людині, знати, як непросто жити з унікальним даром, даним людині  Богом чи успадкованим від батьків. А ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства, і що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно проросте.

Хто з нас в дитинстві не мріяв про велику сцену, вогні рампи. Саме таких обдарованих дітей зібрав у школі фестиваль "Український вимір: шукаємо таланти", де учні мали можливість продемонструвати своє унікальне зерно у чотирьох номінаціях: "Вокал", "Художнє слово", "Гра на музичному інструменті" та "Модерн".

На сцені яскраво засвітилося нове сузіря талантів, кожен з яких своїм умінням вразив не тільки глядацьку аудиторію, а й неупереджене журі. Задушевна п ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Berezhky | Дата: 18.11.2016 | Коментарі (0)

Посилання для перегляду :       https://drive.google.com/open?id=0BzwmGZ4ChdxHSHpqMW42UXNEVnc

Переглядів: 464 | Додав: Berezhky | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)

        З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій учнів та вчителів усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня ми зустрічаємо День працівників освіти, день, коли усі навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками педагогів та їх вдячних учнів.

        Відбулося таке свято і у нашій школі. Традиційна ранкова операція «Сюрприз», традиційний день учнівського самоврядування, традиційні вітання, побажання, квіти і… нетрадиційна святкова програма. Цьогоріч учні 11 класу проявили свою оригінальність, підійшли до організації концерту креативно і запропонували на суд вчительського колективу та глядацької аудиторії розважальне шоу «Хто зверху».

        Ми тішимося тим, що наш ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: Berezhky | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

        Донедавна для усіх нас, українців, слово «мир» було звичним подарунком долі, щоденною реальністю. Ніхто навіть не міг подумати, що нашу Батьківщину чекає іще одне випробування під умовною назвою «АТО». Сьогодні кожен із нас неодноразово переосмислює поняття миру, бо хіба можна спокійно, без сліз, дивитися на те, як на сході нашої країни плачуть і благають про мирне небо над головою дорослі і діти, молоді і з досвідом.

        Події, які відбуваються там, на сході України, не залишають байдужими і учнів нашої школи. Тож 21 вересня у Міжнародний день миру учнівським комітетом (під умілим керівництвом заступника голови учкому Надії Разкевич) було організовано святковий флешмоб «За мирне небо України». Цей флешмоб став своєрідним закликом змінити сьогодення, щоб не тільки ми, а й усі діти України могли насолоджуватися мирним небом над головою, щоб на обличчі кожного ніжна посмішка змінила сум і р ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: Berezhky | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 20 21 »