Вітаю Вас, Гість
Головна » Архив новин

З метою збору коштів для реалізації благодійних акцій: «Подаруй дитині свято!» та "Новорічно-різдвяний гостинець воїнам АТО", 14 грудня 2018 року учні Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели благодійний ярмарок "Поліські смаколики". 
На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, кекси, торти, цукерки, напої (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків).На виручені кошти з продажу, учні матимуть змогу придбати подарунки воїнам АТО та одноліткам з Луганської області. Найрізноманітніший асортимент випічки був виставлений учнями 5 класу, які зібрали найбільше коштів. Найкращими підприємцями стали учні 6 та 8 класу, які активно рекламували свою продукцію. Адміністрація школи виносить подяку всім батькам, які долучилися до проведеної акції. 
Звісно, ми розуміємо, що зібрана сума — лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для наших захисників та дітей з прифронтової зони, ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 343 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2018 | Коментарі (0)

«Усі люди мають недоліки – хто більші, хто менші. Ось чому і дружба, і допомога, і спілкування були б неможливими, якби не існувало між нами  взаємної терпимості». Під таким гаслом практичним психологом школи був проведений у 4 класі психологічний практикум «Вчимося бути толерантними», присвячений міжнародному дню толерантності. Метою практикуму було сформувати в учнів чітке уявлення про толерантність; стимулювати їх уяву у пошуках власного розуміння толерантності; розвивати навички спілкування з іншими людьми, взаємодії з ними на основі співчуття, співрозуміння, доброзичливості, виховувати спостережливість, уважність до інших людей; вчити встановлювати стосунки на доброзичливій основі; сприяти формуванню ціннісних установок на толерантне спілкування та навичок толерантної поведінки, звичок, життєвих компетентностей учнів.

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 366 | Додав: Berezhky | Дата: 16.11.2018 | Коментарі (0)

Видатний педагог-гуманіст В.О. Сухомлинський відзначав, що правове виховання, запобігання правопорушенням - одна з найгостріших соціальних проблем нашого суспільства.
Правове виховання - виховна діяльність школи та сім'ї, спрямована на формування правової свідомості, навичок і звичок, правомірної поведінки школярів.
У нашій школі була проведена гра-подорож «У країні прав» з учнями початкової школи.
Метою гри-подорожі було закріпити знання про права та обов’язки, визначені загальною Декларацією прав людини та Конвенцією ООН про права дитини; формувати правові знання школярів, почуття власної гідності; розвивати навички співпраці та взаємодопомоги; виховувати любов до класу, школи, Батьківщини.
У ході гри діти працювали з «Квіткою прав дитини», «Телеграмами казкових героїв», «Обов’язками учнів», «Правовим деревом».

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 462 | Додав: Berezhky | Дата: 15.11.2018 | Коментарі (0)

   Найбільшими мріями і сподіваннями дітей Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів є, звичайно ж, мир на нашій багатій і багатостраждальній землі. Саме тому, 21 вересня, у стінах школи було проведено ряд акцій: для маленьких - конкурс малюнків на асфальті "Я малюю мир!" та загадування бажань з казковою жар-птахою. А учні 5-11 класів провели операцію "Роздуми про мир" - всі побажання діти помістили на фігурках голубів і об"єднали на карті України Схід і Захід. Ми щиро надіємося, що дитячі молитви принесуть довгожданний мир і спокій нашій Україні.

Переглядів: 359 | Додав: Berezhky | Дата: 27.09.2018 | Коментарі (0)

    День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Це день, коли кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка. Свято першого дзвоника – відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, це свято молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Цього річ поріг Бережківської школи вперше переступили 24 маленькі першокласники, які стануть першопрохідцями в нову українську школу. Для них все по-новому, і саме свято було організоване у новому форматі. Чарівне Літо та Золотокоса Осінь зі своїми помічниками - життєрадісною Краплинкою, непосидючою Бдж ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Berezhky | Дата: 27.09.2018 | Коментарі (0)

Переглядів: 333 | Додав: Berezhky | Дата: 13.09.2018 | Коментарі (0)

На базі Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст. з 29 травня по 11 червня організовано роботу літнього мовного табору «Sunshine», метою якого було створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови. Цього літа у таборі відпочивали, навчалися та змагалися учні 5,6-х класів. У своїй роботі вчителі англійської мови Колода О.П. ,Кузло Н.І. використали матеріали Міжнародного освітнього центру «Pearson- Dinternal» , британської культурної організації British Council,Go Camp , які відповідали сучасним тенденціям викладання англійської мови та базувалися на автентичних ресурсах. Взяли участь у вебінарах від MM Publications and Linguist LTD «Summer is coming! Let’s have fun!» ,що також допомогло цікаво організувати роботу табору.

Насичена й цікава щоденна програма –« The Day of Acquaintance», «How sporty are you ?», «Funny ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: Berezhky | Дата: 17.06.2018 | Коментарі (0)

Компанія ПрАТ «Рівнеобленерго» вбачає соціальний аспект своєї діяльності важливим і значущим. Працівники компанії не тільки завжди готові допомагати, але й вважають за необхідність попередити та уберегти від небажаних наслідків дорослих та дітей. Саме з такою метою 23 березня завітали на зустріч із молодшими школярами інженер Дубровицького РЕМу Андрій Кузло та інженер-проектант Михайло Воробей. Гості запропонували учням для перегляду та обговорення цікаві відеоролики та мультфільми . Спілкувалися з дітьми на тему безпечної поведінки з джерелом струму. Граючись, учні навчалися користуватися електроприладами. На завершення зробили спільне фото і запросили на чергову зустріч у школі.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 384 | Додав: Berezhky | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (0)

Талантом похвалитися може не кожен. Чого не скажеш про ученицю 6 класу нашої школи Ілону Чмуневич, яка 13 березня взяла участь у районному конкурсі української естрадної пісні «Юна зірка». Це один з найулюбленіших конкурсів серед учнівської молоді. Адже тут можна по-справжньому розкрити свої таланти, відчути себе зіркою.

Серед великої кількості конкурсантів у І віковій категорії (до 13 років) Ілоні вдалося переконати суддівську команду у тому, що вона приїхала за перемогою. Зароблені 45 із 50 можливих балів дали можливість посісти друге призове місце. Лише одним балом поступилася Ілонка переможцю, а це означає, що працювати є над чим.

... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Berezhky | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (0)

Щороку, з метою популяризації та пропаганди серед учнівської молоді здорового способу життя центр позашкільної освіти Дубровицької РДА збирає школярів на фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». Упродовж трьох конкурсних днів команди навчальних закладів району змагалися між собою.

Семеро активних та соціально-зорієнтованих школярок нашої школи також взяли участь у конкурсі. Пропагуючи здоровий спосіб життя, закликаючи до занять спортом, активності та відповідального ставлення до себе, їм вдалося стати у ряди кращих. І, як результат, дівчатка привезли для школи чергову перемогу – ІІ місце. Вітаємо!

Переглядів: 363 | Додав: Berezhky | Дата: 30.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 20 21 »