Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 22

Цікаво та весело пройшло свято Миколая в Бережківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні 4 класу (класний керівник Лущик С.М.) підготували чудову літературно-музичну композицію “Святий Миколаю, прийди до нас з раю”. До дітей завітали казкові герої: Зима, Ангелята, Чортик Антипко, Морозець і, звичайно ж Святий Миколай. Янголята розказали,
що всі наші діти розумні і чемні були: у школі вчились,
батькам помагали. Хоч часом на зле їх чортики
підмовляли, та вони їх молитвою повідганяли і чемно
зустріли Чудотворця. Щоб наступного року знову зустрітись з Миколаєм всі пообіцяли: старанно вчитися, до школи ходити, свою Україну шанувати й любити. По закінченню заходу діти отримали подарунки від Святого Миколая.

Переглядів: 292 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

Хай буде сильною рука,
Міцними будуть хай війська,
Нехай здоров’я – як та криця,
Хай служба завжди – як годиться!
Хай всюди – спокій, лад та мир!
Будь, як казковий богатир –
Могутній, нездоланний, вмілий!
Зі святом тебе, воїне милий!

З нагоди Дня збройних сил України (6 грудня) та Дня сухопутних військ (12 грудня) у Бережківському закладі освіти було проведено військово-спортивне свято «Солдат розумом і силою багатий!» серед здобувачів освіти 5-11 класів та вчителів. Учасники продемонстрували свою спритність, вправність та витривалість.

Переглядів: 245 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права у Бережківському закладі освіти було проведено тренінг «Знаємо і реалізуємо свої права» для здобувачів освіти 7 класу та урок «Справедливості» для 1-4 класів.

Переглядів: 259 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

У рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» здобувачі освіти 9 класу разом із Загоровською Н.П. відвідали Дубровицьке відділення поліції Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області.
Інспектор з ювенальної превенції, старший лейтенант поліції Гуторова Зінаїда Миколаївна, розповіла про факти виявлення насильства у сім’ї, нагадала, куди потрібно звертатись, якщо у сім’ї відбувається насильство.
Дев’ятикласники ознайомилися із спецзасобами, якими користуються поліцейські, приміряли бронежилет, шолом та відчули себе у ролі справжних захисників.
Здобувачам освіти показали службові автомобілі й розповіли про роботу групи швидкого реагування поліції.
Дуже дякуємо Зінаїді Миколаївні за таку змістовну та цікаву екскурсію!

Переглядів: 265 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

Здобувачі освіти 5-6 класів Бережківського ЗЗСО з екскурсією відвідали Дубровицький районний суд.
Діти ознайомилися з приміщенням суду. Керівник апарату суду, Мазур Леонід Леонідович, ознайомив з порядком надсилання судом учасникам судового процесу текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень та процесуальних документів у електронному вигляді. Під час екскурсії здобувачі освіти дізналися про сучасні технології дистанційних судових засідань у режимі відеоконференцій, роботу канцелярії суду.
Оборонова Ірина Володимирівна розповіла про порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам’ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки у суді. Також для дітей був проведений правовий тренінг «Справедливці», під час якого здобувачі освіти мали змогу справедливо вирішити позови героїв.
Дякуємо працівникам суду за цікаву та пізнавальн ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

Щороку український народ схиляє в жалобі голови перед мільйонами замордованих голодом людей, похованих без труни й молитви, позбавлених могили і шани. Адже голодомор 33-го року — одна з найстрашніших сторінок історії українського народу. Це історія геноциду проти квітучої нації, що жила на родючій землі.

У нашому закладі освіти 22 листопада були проведені заходи до Дня пам’яті жертв голодомору:
- тематична лінійка «Скорботні жнива», яку підготували учні 11 класу (класний керівник Андрієвська О. В.);
- година спілкування «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього» (для учнів 1-4 класів);
- акції «Хвилина мовчання» та «Запалимо свічку пам’яті»;
- інформаційний стенд «Пам’ятаємо голодомор»;
- у шкільній бібліотеці було проведено виставку «Не підкорені у 33-му – не переможні сьогодні».

Переглядів: 242 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

Революція гідності – проти кривди і зла,
Проти ницої підлості, що із бруду зросла,
Проти вічної бідності на найглибшому дні.
Революція гідності – проти царства брехні…

21 листопада у Бережківському закладі освіти були проведені заходи, присвячені Дню гідності та свободи:
- тематична лінійка «Україна гідна свободи!»;
- зустріч «Герої завжди поміж нас» із Олександром Баньковським, одним з учасників подій на майдані, який розповів учням що відбувалося під час цих трагічних подій;
- акції «Запалимо свічку пам’яті» та «Вшануємо хвилиною мовчання».
Заходи були спрямовані на вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

Переглядів: 268 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

Щороку 20 листопада відзначають Всесвітній день дитини— захід, спрямований на підтримку захисту прав дітей та розвиток дружнього середовища.
З метою цього та місячника правового виховання у Бережківському закладі освіти відбулася зустріч з інспектором ювенальної превенції Дубровицького відділення поліції Гуторовою Зінаїдою Миколаївною. Мета цього заходу - попередити негативні прояви поведінки підлітків у суспільстві. Такі зустрічі стали традиційними у нашій школі, адже вони допомагають усвідомити школярам відповідальність за власні вчинки.
Зустрітися із представником ювенальної превенції мали змогу здобувачі освіти 9-11 та 5 класів. Полісмен розповіла учням про вимоги кримінального та адміністративного законодавства в частині настання відповідальності за ті чи інші види правопорушень, скоєних неповнолітніми. Зінаїда Миколаївна звернула увагу слухачів на злочини, які найчастіше вчиняють діти у Дубровицькому районі. Зосередила увагу на тому, яку відповідальність ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

Збиратися разом – це початок.
Триматися разом – це прогрес.
Працювати разом – успіх!

19 листопада 2019 року у Бережківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися профспілкові звітно-виборні збори

На порядок денний були винесені наступні питання:
звіт профспілкового комітету за звітний період;
звіт ревізійної комісії;
вибори голови профспілки, членів ПК, ревізійної комісії та обрання делегатів на районну звітно-виборну конференцію.

Під час виступів та обговорень збори високо оцінили роботу профспілкового комітету. Зокрема, члени профспілкової організації зазначили, що завдяки зусиллям ПК у колективі створений сприятливий морально-психологічний мікроклімат та позитивний імідж навчального закладу.

Основною метою в роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішенні як професійних, так і соціальних питань, підтримка моло ... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

До Міжнародного дня толерантності, який світова спільнота відзначає 16 листопада, у нашому закладі освіти шкільним психологом Баньковською Л.А. був проведений психологічний тренінг «Толерантність у сучасному житті» для учнів 7 класу. А також інтерактивна гра «Мандрівка в країну толерантності» для учнів 1 класу та акція «Обійму безкоштовно», в якій взяли участь здобувачі освіти 1-11 класів.
Основним завданням цих заходів було ознайомити здобувачів освіти з поняттям «толерантність», сприяти виявленню основних рис толерантності, сприяти вихованню почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, сприяти розвитку терпимості до відмінностей між людьми.

Переглядів: 258 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, сприяти формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, у нашому закладі освіти пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, головною темою якого стала безпека здобувачів освіти на дорозі.
Педагогом організатором Костючок Н.М. було проведено ряд заходів: відеолекторій «Безпека пішоходів у руках самих пішоходів»(для учнів 1-11 класів), практичне заняття «Будь уважний на дорозі»(для учнів 1-4 класів), єдиний національний урок «Безпечна країна» (для учнів 5-6 класів). Класними керівниками 2 класу Поліщук О. М. та 5 класу – Калюх Т.В. були проведені всеобучі для батьків щодо безпечного поводження учнів під час руху до школи і додому.

Переглядів: 256 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)

День украї́нської писе́мності та мо́ви — свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія.

А ще цього дня відбувся всеукраїнський радіодиктант національної єдності, який був започаткований у 2000 році з метою єднання навколо мови. Відтоді всі охочі в Україні і за кордоном можуть перевірити, наскільки добре вони знають українську мову.

Напередодні Дня писемності та мови у нашому закладі освіти відбувся конкурс читців-декламаторів «Поетичний марафон». У конкурсі взяли участь здобувачі освіти 1- 11 класів. Діти декламували вірші відомих українських поетів, а також представили загалу авторські вірші. А ще долучилися до написання радіо диктанту.

Переглядів: 245 | Додав: Berezhky | Дата: 22.12.2019 | Коментарі (0)