Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 22

«Якщо ти байдужий до страждань інших, ти не заслуговуєш називатися людиною» (Сааді).
Явище булінгу надзвичайно поширене у сучасній школі. З метою запобігання та профілактики випадків шкільного насильства у Бережківському ЗЗСО був проведений тиждень профілактики булінгу. У рамках тижня було створено консультативний пункт «Скринька довіри», проведена акція «Ми проти насильства». Психолог Баньковська Людмила Анатоліївна провела серед учнів 4-11 класів анкетування-моніторинг «Про прояви булінгу в освітньому середовищі». Педагог-організатор Костючок Наталія Миколаївна організувала конкурс – виставку буклетів «Ні булінгу серед нас» з учнями 5-8 класів. З інформаційним вернісажем «Стоп!Булінг!» ознайомилися учні 1-11 класів та педагоги закладу освіти.

Переглядів: 301 | Додав: Berezhky | Дата: 22.09.2019 | Коментарі (0)

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. Вже всім, мабуть ,відомо, що цьогоріч наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху, радості, безтурботного щастя .
З нетерпінням чекали цієї хвилини одинадцять здобувачів освіти першого класу і їх класний керівник Разкевич Н.С. та чотирнадцять випускників і класний керівник Андрієвська О.В. Перше вересня, тобто той день, коли вони переступили поріг школи вперше й почали оволодівати найважливішою професією у світі, повз котру не може проминути жодна людина — професією школяра!
Любі діти, бажаємо нехай ніколи не залишає Вас радість знань, цінуйте кожну хвилину, яку ви проводите в закладі. І навіть тоді, коли здається, що нічого не виходить, коли надія покинула вас – не впадайте у відчай, пам’ятайте - все найкраще попереду. Все вийде, обов’язково, потрібно тільки ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Berezhky | Дата: 22.09.2019 | Коментарі (0)