Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 09

8 та 9 травня в Україні, вже п"ятий рік поспіль на рівні держави, так само як у світі, відзначаються Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни.
Про незгасну людську пам’ять, про колосальні жертви Другої світової, про тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл донесли до глядачів учні 6 класу під керівництвом Кузло Н.І., у літературно-музичній композиції «Хай буде мир, хай більше не горить у пеклі війн твоє життя, людино!». У цей же день було покладено живі квіти до пам"ятного знаку загиблим воїнам односельчанам.
У такі дні гранично ясно, що для країни побажання миру є найголовнішим. Миру усім нам!

Переглядів: 326 | Додав: Berezhky | Дата: 09.05.2019 | Коментарі (0)

З нагоди 75-ї річниці перемоги у Другій світовій війні та відзначення Дня пам’яті та примирення учні 4 класу разом з Раскевич Н.С. та Костючок Н.М. побували на екскурсії в Дубровицькому історико-етнографічному музеї.
Екскурсія була спрямована на донесення історичної правди до молоді та виховання в учнів патріотизму, увічнення героїчного подвигу захисників України.
Перша зала музею присвячена ветеранам Другої світової війни, учасникам війни на сході України, Героям Небесної сотні, учасникам війни в Афганістані.
Ми побували в 4 залах: «Археологічні пам’ятки міста та району», «Історія давнього міста», «Побут та знаряддя праці», «Тих днів не змовкне слава…».
Всі були дуже задоволені екскурсією і відчули свій зв’язок з багатьма поколіннями людей, що жили у продовж століть на нашій малій батьківщині.
Висловлюємо вдячність Віті Вікторівні Красновській - директору музею, за чудову та пізна ... Читати далі »

Переглядів: 319 | Додав: Berezhky | Дата: 09.05.2019 | Коментарі (0)