Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 21

 Кожного року, 19 грудня, українці святкують День Миколая, не зважаючи на багаторічні спроби «витіснити» його казковим Дідом Морозом та Сантою. Миколай же, на відміну від них – це реальна людина, яку за її благородні вчинки і гідне життя нарекли Святим.

 І у нашій школі цей реальний персонаж завітав до діток на свято «Веселися, рідний край, їде Святий Миколай». Діти заворожено спостерігали за чарівним дійством за участю казкових героїв. Віхола та два чортики намагалися зашкодити дівчинці Оксанці потрапити до Святого Миколая, щоб попросити для своєї бабусі здоров'я. А Сніжинки, Зірочки, Зайчик, Колобок та інші добрі персонажі допомагали дівчинці у дорозі. І ось…з'явився добрий дідусь з ангелами, з торбиною подарунків. Скільки радості в дитячих очах, кожен хотів отримати бажаний ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Berezhky | Дата: 21.12.2017 | Коментарі (0)

Підтримавши ініціативу військового волонтера Безсалової Марини Ярославівни з проханням виготовлення різдвяних сувенірів для воїнів у зоні АТО, учні нашої школи взяли участь у благодійній акції і передали на передову виготовлені власноруч вертепи, вітальні листівки з побажаннями повернутися додому живими і не ушкодженими, а також різдвяні сувеніри. Кожна робота заслуговувала на увагу, адже була зроблена з любов’ю до людей, які бережуть мир над нашими головами та до рідної Батьківщини. Надіємося, що маленькі подарунки від нас стануть великою радістю для тих, хто на них очікує.

Переглядів: 387 | Додав: Berezhky | Дата: 21.12.2017 | Коментарі (0)