Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 29

       Що є найцінніше в житті кожної людини? Рідна мати, рідна земля, рідна мова. Людина, яка забула свою мову, не живе, а існує. Про це пам’ятає кожен із нас, а тому, доброю традицією у школі стало святкування Міжнародного дня рідної мови.  З нагоди цього свята учні 5-11 класів стали учасниками літературно-музичної вітальні «Мелодія слова у серці піснею дзвенить», у ході якої поділилися поетичними  перлинами про мову, висловили своє бачення мовних перепетій у нашій державі.

Бережімо, плекаймо, збагачуймо, примножуймо красу рідної мови!

Переглядів: 376 | Додав: Berezhky | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

Небесна сотня – безневинна жертва…
Бандитам не сховатись за хрестом
Отим хрестом, де їхня совість мертва
Зрікається і серцем, і чолом…
 

          Час… У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України вони  особливі. На її долю випало багато випробувань. Не раз піднімалася з колін. Побита і вся в ранах, та нездоланна для ворогів своїх, вона йшла ворогу під кулі, щоб захистити всіх своїх дітей.  Здавалось все скінчилося, давно минуло і більш ніхто не пройде шляхом тих кривавих дій. Та не так здавалось, як вже сталось.

         ХХІ століття. Листопад 2013. І знову біда. Біда, на яку ніхто не чекав. 21 листопада 2013 року студенти Києва вийшли на Майдан Незалежності в підтримку євроінтеграції ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Berezhky | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

Революція гідності і наші земляки

21 листопада 2014 року назавжди залишиться у серцях та у пам’яті українського народу. Сьогодні ми з гордістю називаємо цей день початком Революції гідності і неспроста, адже на арену правди і волелюбства вийшли найкращі.

У них були такі мирні професії - як вони могли з такими "ботанічними" навичками опинитися на лінії вогню? Як, мабуть, посміхався снайпер з цих незграб - ще б пак, йти в атаку з дерев'яними щитами та палицями - це ж так непрофесійно, хіба так вчинить професійний солдат? Хіба вояк буде рухатися по відкритій вулиці Інститутській? Фахові вбивці розстріляли їх граючись - стріляли одному в ногу, та вбивали тих, хто намагався витягнути пораненого. Навіщо вони йшли вперед? Навіщо? Адже Їм так багато було чого втрачати! Вони пішли на смерть, тому що бути солдатом, це не значи ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Berezhky | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)