Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 15

Як важливо, щоб на землі був мир. У мирний час люди почувають себе спокійно, вони зайняті своїми турботами, у них немає страху. Що означає слово "мир"? Це в першу чергу гармонія і спокій між людьми. Рівновагу і гармонію на землі важко втримати. І всьому виною людина, яка не може втримати рівновагу і гармонію у собі. Жадібність, заздрість, злість, гнів виводять з рівноваги. Скільки існує людство — стільки виникають військові конфлікти. В основному, це боротьба за територію, багату родючою землею і покладами корисних копалин. У сучасному світі, де чисельність населення перевалила за сім мільярдів, постійно виникає спокуса заволодіти більшим життєвим простором. А кому говорити і мріяти про мир сьогодні, як не нам - українцям. Озирнімося навколо. Що сьогодні ми бачимо на сході України?  Де гримлять гармати — там за ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Berezhky | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

Сучасний світ розглядає олімпізм як життєстверджувальну філософію, що грунтується на повазі до культурних і моральних цінностей, котрі сприяють вихованню молодого покоління у дусі кращих зразків спорту, культури та мистецтва. Немає жодного сумніву, що фізична культура і спорт відіграють чи не найважливіше значення у нашому житті. Вони не тільки зміцнюють наше тіло, а ще й загартовують дух. Саме тому доброю традицією у нашій школі стало проведення з нагоди Дня фізичної культури і спорту тижня Олімпійського руху.

В рамках тижня пройшло чимало заходів. Кожен день розпочинався акцією "Ранкова зарядка". Мали змогу школярі позмагатися між собою у ході спотривного свята "Олімпійська надія". Переконатися у тому, що Олімпійський рух - неповторне явище учні могли під час проведення кожним класним керівником Всеукраїнського олімпійського уроку. Своє бачення олімпійського руху України в часи незалежності учні передали у конкурсі стінгазет "Олімпійська Украї ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Berezhky | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

Перший дзвоник лунає. Це - відліку точка.

Це - невпевнений паросток дерева знань.

Він для когось - дитинства межа остаточна,

А для когось - нова його грань.

Так читаєш рядок у поемі забутій - 

Все знайоме водночас новим постає.

І початок шляху до основи, до суті

Перший дзвоник сьогодні усім подає.

І знову перше вересня. І знову свято. Сьогодні наша школа гостинно відчинила свої двері для 176 учнів та їхніх батьків, які вкотре стали на початку сходження до вершин країни Знань. 

Цьогорічний першовересень у стінах альма-матер став незабутнім для 13 першокласників, які з вогниками цікавості в очах вперше переступили шкільний поріг. ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: Berezhky | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)